Jenson Button Sıralama Seansına Çıkamayacak !

yazar:

kategori:

İngiliz pilot son antrenmanlar sırasında aracını 7. viraja park etmek zorunda kalmıştı.

McLaren takımı attığı tweette Button’ın arızasının ERS ünitesinde olduğunu, mühendislerini verileri dikkatlice incelediğini ve İngiliz pilotun sıralamaları kaçıracağını belirtti.

Ayrıca ek bilgi olarak Button eğer motor jeneratör ünitesi – ısı bölümünde problem yaşadıysa ya eski versiyonla yarışmak zorunda kalacak ya da bir sonraki yarışa 10 sıra grid cezası alacak.


Yorumlar

“Jenson Button Sıralama Seansına Çıkamayacak !” için 7 yanıt

  1. Daha ilk seneleri normaldir. RedBull Jaguar’ı satın alıp F1’e girdikten anca 5 – 6 sene sonra şampiyonluk yaşayabildiler. Aynı şekilde Mercedes’te Brawn GP’yi satın alıp üretici olarak F1’e girdikten anca birkaç sene sonra şampiyonluk görebildi.

  2. Ali MclarenF1 avatarı
    Ali MclarenF1

    Ah Denis yakdin.Mclareni

  3. Hondanın zaten berbat olan motoru daha da kötü hale getirebilmiş olması inanılmaz. Bırakın rekabetçi olmayı gülünç durumdan kurtulmak için en az 1 seneye ihtiyaçları var.Açıkça F1’e hazır değiller.Mühendislerinin çoğu tecrübesiz Alonsonun açıklamasına göre %80 i 35 yaşın altında, başka bir tv muhabirinin yarış öncesi gözlemine göre gridde aracın yanında nerede duracaklarından bir haberler, McLaren içindeki söylentilere göre aynı parçayı 4-5 kez kontrol edecek kadar yavaş çalışıyorlar. Başlarında da her mikrofon uzatıldığında deli saçması seviyede optimistik yorumlar yapan Arai denen bir herif var. Başarısız geçen yıllardan sonra F1’e bir efsaneye önderlik ettikleri takımla bu kadar hazırlıksız girmiş olmaları utanç verici. İki harika pilota çok yazık ediyorlar. Bu birliktelik hakkında umutlu olmak çok zor.

  4. Uff Mclaren’a ve severlerine sabır diliyorum kanser olmadan gün yüzü göreceğiz umarım

  5. Motoru beceremiyorlar işte bu kadar basit . Arai kendini kandırıyor her açıklamasında.

  6. Hay hondanı s

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir