Raikkonen: “Henüz İstediğimiz Noktada Değiliz”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen Kanada GP sıralamalarında elde ettiği üçüncülüğün Ferrari adına iyi bir adım olduğunu ancak pol pozisyonu mücadelesine girmeden memnun olamayacağını söylüyor.

Bu sezon ilk kez sıralamalarda üçüncülük elde edebilen Raikkonen, gelişmek adına daha yapılacak çok şey olduğunu söylüyor.

Fin pilot, “Hâlâ olmak istediğimiz yerde değiliz. Bu nedenle ön grupta olmak istediğimiz yere gelene kadar yapılacak daha çok iş var.”

“Üçüncü oluyorsunuz, memnun değilsiniz. Ama daha öncekilerden daha iyi olduğu da bir gerçek. Şimdi yarını bekleyip görelim. Çünkü asıl iş orada.”

“Elbette, en azından ön sıraya yakın olarak hayatımızı biraz kolaylaştırdık. Yarın iyi bir start alıp sonrasına bakacağız. Bu hafta sonu hiç kimse çok fazla uzun turlar atamadı. Yarın neler olacağını göreceğiz.”

“Genellikle yarışta biraz daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Umarım yarın da böyle olur. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” diyor.

Raikkonen, Ferrari’nin motor güncellemesiyle ilgili olarak da, “Motor beklediğimiz gibi ama çok fazla çalışma oluyor, sadece motorda değil. Aracın diğer kısımlarında da. Biz gelişmeye çalışıyoruz ve normal bir adım daha attık. Beklediğimiz gibi görünüyor. Asıl mesele bu.” diye konuşuyor.


Yorumlar

“Raikkonen: “Henüz İstediğimiz Noktada Değiliz”” için 6 yanıt

  1. Ya bırak allasen…

  2. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Neyseki 3. sırayı elde ettik. Ancak son sektörde ciddi zaman kaybediyoruz. Arkadaki pilotlara geçilirsek startta Mercedes motorlu araçlardan yeri geri almak zor olabilir. Öncelikle startta yerimizi koruyalım daha sonra Mercedes’leri ne kadar zorlayabileceğimize bakarız.

  3. #kimireyiz #Kimi7

  4. Alpay Rüzgar avatarı
    Alpay Rüzgar

    şu muhabetten iyice bezdirdiler yaa

  5. yarış temposu iyi olursa ferrarinin biraz da iyi stratejiyle kimi rosu geçebilir

  6. Hadi be Kimi, şu mercedeslerin arasına gir en azından!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir