Mclaren Çifti, Abu Dhabi'de Oldukça Umutlu

yazar:

kategori:

Kovalainen “Tüm gün oldukça iyiydi. Bu piste hazırlık için Woking’de çok iyi çalışmalar yapmıştık bu yüzden bu sabah ilk sürüşten itibaren dengeyi bulduk.  Ancak ilk antrenmanlarda frenlerde sorun yaşadık ve bunu seans içerisinde iyileştiremedik.”

“Öğleden sonra sorunu çözdük ve makul ölçüde gelişim gösterebildik. Her iki lastik de iyi çalışıyor. Pist güzel, yol tutuşu iyi ve kerbler çok güzel.  2. ve 3. virajlar kolay değiller ancak aracın iyi bir dengeye sahip olmasıyla oldukça eğlenceli oluyorlar.”

“Düzlükte KERS bize ekstra avantaj sağlıyor. Maksimum performans için bunu kullanacağız ve KERS 0.35 – 0.4 sn kazandırıyor.”

“Hafif koyu visörlerde ışıklar sorun olmadı ancak bu vizörlerdeki koyuluğu güneş batar batmaz kaldırabiliriz.” dedi.

Lewis Hamilton “Burada oldukça rekabetçi olacak gibi görünüyoruz. Uzun sürüşlerimiz iyi görünüyor. Aracımız harika, pist harika. Gün ışığından gece zamanına geçiş ilginç oluyor ve alacakaranlık süresince farkı anlamıyorsunuz bile.”

“Burada inanılmaz bir iş başarmışlar. Burada sürüş gerçekten harika, bir çok teknik viraj var ve buralarda fren istikrarı önemli. Burası harika bir pist ve sürüşten keyif alıyorum. Tek sevmediğim yer tünel, orası oldukça mücadeleci.”

“Yarın ne olacağını görmeliyiz çünkü pist koşulları her zaman değişiyor ancak performansımız konusunda rahatız. Aracımız kerbler üzerinde oldukça iyi görünüyor ve denge oldukça iyiydi.”

“Aracımız muhtemelen tüm seneye göre daha iyi gidiyor, sürekli daha da iyi bir hale geldi. Bir bakıma bu sene harika oldu: yarış gibiydi, gridin arkasından başladık ve önlere yükselmeye çalıştık. Tüm sezonumuz böyle oldu.”

“Takımdaki herkesten oldukça gurur duyuyorum, tüm sene harika iş çıkardılar ve onlar için tepede bitirmek istiyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Silver Arrow avatarı

    mclaren çifti umutlu olabilir de ben mclaren çiftinden umutlu değilim, tekinden umutluyum sadece. :))

  2. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    McLaren fanları Ferrari ile rekabet falan beklemesinler. Ferrari çok yavaş üçüncü McLaren diyebiliriz.

  3. Sezonu galibiyet kazanarak tamamlamak hem Fanlar için hemde McLaren Mühendisleri için çokk güzel olur ve Markalarda Ferrariyi ise geçmek ayrı bir keyif olur kesinlikle bunu başarabilecek güçteyiz hadi Lewis hadi McLaren güveniyorum size

  4. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "Burada inanılmaz bir iş başarmışlar. Burada sürüş gerçekten harika, bir çok teknik viraj var ve buralarda fren istikrarı önemli. Burası harika bir pist ve sürüşten keyif alıyorum" Umarim Yarış İçerisindede Boyle Keyifleri Biz De Aliriz… 🙂
    Mclaren Fanlari Olarak Bizde Günü Sevincle Bitirdik tabi,yarisinda boyle bitmesi dileğiyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir