Ferrari, Markalarda 3.lük İçin Zorlamaya Kararlı

yazar:

kategori:

Domenicali “Rakiplerimiz takımlar klasmanında 3.lük konusunda oldukça olumlu bir konumda ancak biz elimizde olan ekipman ile mümkün olan en iyi sonucu almaya çalışacağız.”

“Ancak bu son turdan önce pes edeceğimiz anlamına gelmesin, biz bu kadar kolay pes edecek bir takım değiliz.” dedi.

Kimi Raikkonen ise antrenmanların ardından aracın çok yavaş olduğunu söyledi.

Raikkonen “Aracın sürüşü çok kötü değil ancak kısacası yavaş ve yol tutuşu yok ve bu sene bir çok kez bu sorunu yaşadık.”

“İyi olmamamızın nedeninin özel bir sebebi yok, bu F60’ı geliştirmeyi bırakmayı tercih etmemizden kaynaklanıyor bu yüzden diğerlerine göre performans seviyemiz yarışlar geçtikçe geride kaldı. Bir çok takım hâlâ bu seneki araçlarını geliştiriyor.” dedi.


Yorumlar

  1. 3.lük bizimdir Domenicali sen istedigin kadar zorla.

  2. inci incili avatarı

    ve o 3.lük için kimi'ye ihtiyacınız var. ne kadar tezat bir durum.

  3. Geçen yarıştan puan avantajı taşıyabilseydik şimdi daha gerçekçi bir şansımız olabilirdi ama diğer pilotlardan katkı alamadık macaristandan beri,3.lüğü alamamamızın temel sebebi bu.

  4. evet zorlayacaklar da luca 1 yere kadar . adamlar antrenmanlarda cosmuslar. gerci antrenmanlar sadece kaba fikir verir. yarın kimi ilk 5 de yer bulursa kendine 1 ihtimal ancak cok zor gorunuyor buradan

  5. gokhan cinar avatarı

    rai nin umrunda olan ferrari nin 3. lügü degil aslında.kendini düşünüyor biraz, ilk olarak insanları kendine hayran bırakıyor çünkü bu nasıl bir insan bu ya peygamber sabrı var adamda baaskası olsa şimdiye koyuvermişti ve ölylesine takılırdı dedirtiyor(yani bazı işbilir pilotlardan ayrı oldugunu gösteriyor).2.si amacı olan mclaren e geçmeye calısıyor ki seneye bu insanları bir kez daha utandırsın yaptıgı bütün çalışmalar bu yüzdendir bence.zaten ferrari bu sene 3.lügü unutabilir mclarenler yarıs dısı kalmassa kimi nin onları gecmesi zor(kova yı gecer hertürlü de :D) çünkü mclarenler ferrariye göre bariz hızlılar

  6. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    İmkansıza yakın. McLarenler çok hızlı biz yavaşız. Adamlar motive biz yarıştırmayacağız iki pilotla çıkıyoruz. Zor hem de çok zor. Bora Subaşı'ya katılıyorum.

  7. "Ancak bu son turdan önce pes edeceğimiz anlamına gelmesin, biz bu kadar kolay pes edecek bir takım değiliz." bu adam beni sinir hastasi etti.

  8. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Nasıl yapacak bunu… Hiç geliştirmediğimiz bir araç ve Takımdan gönderdiğimiz Pilotla mı ??

    Göle maya çalmak diye buna denir.. Ta Tutarsa

  9. kimi nin çokça umrunda olduğunu sanmıyorum 3.cüğün..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir