Baba Verstappen de Massa’ya Laf Attı: “Kendi Geleceğinden Endişe Duy”

yazar:

kategori:

Max Verstappen’in babası Jos Verstappen de Williams pilotu Felipe Massa’ya laf atmaktan geride kalmadı.

Monaco’da Verstappen’in geçirdiği kaza sonrasında Massa, genç sürücünün çok tehlikeli sürdüğünü söylemesi üzerine ikili arasındaki laf atışması Kanada’da devam etti.

 

Bu atışmaya Formula 1’de yarıştığı dönemde “Patron” olarak adlandırılan baba Verstappen de katıldı.

Verstappen “Tipik Massa. Her zaman başkası için mızmızlanır.”

“Bence Massa daha çok kendi pozisyonundan endişe duymalı. 34 yaşında ve Formula 1’de son döneminde. O açıdan Massa’nın yaşı Max’ın yaşından daha büyük sorun.” dedi.

 


Yorumlar

“Baba Verstappen de Massa’ya Laf Attı: “Kendi Geleceğinden Endişe Duy”” için 26 yanıt

  1. F1’i yeni yeni izleyen arkadaşlar için yanlış anlaşılma olmasın, Verstappen pist üzerinde Patron Matron değildi, son derece vasat, başarısı olmayan, tüm kariyeri boyunca 10-15 puan toplamış bir arka sıra müptelasıydı. bir kaç kez yarış koşullarının lehine dönmesiyle pist şartlarından vs. ötürü podyuma çıkmışlığı vardır. Bu adama “Patron” denilmesi yarışçı karakteristiğinden vs. değildi, ne diye denmiş onu da bilmiyorum.

    Bir de bana göre Massa eleştrilerde haklıydı.

  2. Baba – oğul aşırı antipatikler. Babayı salla gitsin zaten bir halta balta olamamış bir adam.

    Fakat gel gör ki, o amaçsız sebepsiz egolarını oğluna da setup yapmış. İşi çok zor bu çocuğun bu kafayla. Hani bu kafa başarı getirmez, babasının zamanında süründüğü gibi sürünür.

    Ha, Formula 1 nankör spordur, eline bir şans gelirde bir şeyler yaparsa bu keza bu durumda haksız olduğumu ortaya çıkartmayacak. O zamanda, ”Şampiyon olamazsın demedik, adam olamazsın dedik” deriz çekiliriz.

  3. adam zaten bi nevi istenmeyen kişi. iyice itici oluyolar hayırlı olsun.

  4. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Babanın ellerinden öperim Max

  5. HknBugra_MassaFan avatarı
    HknBugra_MassaFan

    Bunlar babadan oğula nesil 😀

  6. Ailece Ukalalık bu olsa gerek…

    Seni hiç sevmedim verstappen….

    Babanı da hiiiçç sevmezdin….

    Aslında ailece sizin burda yeriniz yok ama,şartlar işte…

  7. ForçaFelipeMassa avatarı
    ForçaFelipeMassa

    Canım önce bi Ferrari’de yarış hatta uzunca seneler geçir, şampiyon ol ya da ona çok yaklaş ki laf atabilecek konumda olasınız. Massanın söylediği şeyin haksız olduğunu düşünebilir ve bunun yanlış olduğunu insan gibi söyleyebilirsin ama yok yaşıymış, yok kariyeriymiş; size mi kaldı oğlum bunlar? Babasını da hiç sevmezdim zaten, cinayete teşebbüsten yargılanmış adam sonuçta 🙂

  8. oğlu ortaya çıkana kadar kendisini Brezilya’da Montoyayı galibiyetten eden, ‘Terstepen’ olarak hatırlıyordum, şimdi oğluna çobanlık yapıyor bir nevi. F1 bu, en tecrübelisinden tut en çaylağına kadar herkes hata yapar, Verstappen’in geçen haftalarda yaptığı hata büyütülecek bir şey değil, ama kaza sonrası tavırları bence çirkin. Sempatik değil.

    Ayrıca bence Carlos Sainz Jnr. çok daha güvenilir bir performansa sahip, umarım sonu Vergne gibi olmaz.

    1. şimdi bi araştırım dedim de o nasıl bi kaza öyle verstappen in yaptığı brezilya 2001 de

  9. Onur Gentas avatarı

    Hadi Verstapen ailesi saçmalamayı seviyorda, burada Massa’yı aşağılayanlara ne oluyor. Öyle ya da böyle 13 yıldır F1’de kalmayı başaran ve dünya şampiyonluğunu son yarışta kaybeden bir pilota laf saydıranların futbol fanatiğinden öte birşey olmalarını beklememek lazım. 3 günlük adamın yaptığı bilinçsiz kazayı eleştirme hakkına sahiptir deneyimli pilotlar. Yeni yetmeye düşende bu uyarıları dikkate almaktır ki adam daha yaptığı hatayı kabul etmiyor.

    Bakın takım arkadaşı Sainz sessiz sedasız gayet başarılı şekilde işini yapmaya devam ediyor. Babası Carlos Sainz 2 kez dünya rally şampiyonu ve efsane pilotlardan biridir. Oğlu buna rağmen son derece olgun görünüyor.

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      +1

  10. zekeri sayin avatarı

    Yani yildiz olmaya adi bile uygun degil…

  11. zekeri sayin avatarı

    Sainz bu reklam cocugundan daha yetenekli.babasinin parasiyla ve lobisiyle aklinca yarismadan yildiz olacak.cok itici olmaya basladi bu vesr vestappen mi ne haltsa.

  12. Ama abarttınız be , massa verstapenin tırnağı bile olamaz. 5 yıl içerisinde verstapenin nerelerde olcağını birlikte göreceğiz.

  13. Güya içgüdüsel olarak oğlunu koruyor arka çıkıyor ama oğlunun geleceğiyle oynuyor farkında değil.

  14. İşte f1 e taze kan geldi derken bununda kanı bozuk çıktı..

  15. armut dibine düşüyor..

    çocukca saçma sapan beyanatlar kibirli ve küstahça..

    massanın pilotaj kimliği size mi kalmış

  16. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Hınk demiş babasının burnundan düşmüş yada armut dibine düşermiş laflarının kanıtı. Sadece Massa değil bir kaç pilot Max için uyarılarda bulundu. Ancak işi sidik yarışına dökmüşler ailecek. Gerçekten hiç haz alınmayan bir karakteri var bu Verstappen ailesinin. Uyarı yapılacak,hatasını kabul edilecek.

  17. Roman verstapenmi bunun Adi yoksa belcika cingenlerinden mi bunlar

  18. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    bana göre gereksiz massa’nın konuşması ona mı kaldı.Hoş kendiside 2013 yılında saçma sapan kazalar yapmıştı 2 kere hemde kendinden kaynaklı

  19. Massa her zaman ki massa millete laf atar kendisi icraat yapsa keşke Verstappen kesinlikle ileride iyi yerlere gelecek ama Massa 2.pilot olmanın önüne geçemedi geçemezde zaten

  20. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Çaylak pilotun çaylak babası 🙂

  21. ulan sizi formula1’e kiloyla mı aldılar?

    hadi sıpan daha anasından düşeli çok olmamış, genlerinde senin gibi bir bozuğun karakterini almış diyelim geçelim.

    ya sana ne oluyor jos efendi?
    hayatında çıktığın 100 küsür yarışta hiç galibiyet alamamış olmanın, ya da şansa bala alınmış bir kaç podyumun dışında herhangi bir başarının olmayışı ve f1’den def olup gidişinin ardından unutulmanın hızının, dona düşen son damla gibi anında buhar olup gitme hızına eşit olması mı; sana kariyeri seninkine fersah fersah basacak pilotlara sataşma sebebi sunuyor?

    bre gafil, pit stop yaparken alevler arasında kalıp geberemediğin yarış hadisesi de olmasa seni hatırlayan var mı ki?

    orda burda sürtüp 7-8 senede şutlandığın f1’de daha fazla kalabilmeye yetmeyen yeteneğinin yanında olmayan beyninin de etkisiyle felipe massa gibi bir pilota (ki hatta griddeki hiç bir pilota) laf yetiştirmek yerine, senin izinden gidip duruşunda bile meymenetsizlik olan, bakışlarından bile nursuzluk akan ergene sahip çık.

    çık ki babasının gebermediği f1’de bu sülalenin dangalaklığı yüzünden masum bir pilot hayatından ya da sağlığından olmasın. ergenin kendisi mi? umrumda değil, cehennemin dibine kadar yolu var ama diğer pilotlara bulaşmadan.

    1. seninki direkten döndü diye milletin pilotuna laf etme hakkını sana kim vveriyor. 2009 da tipi 2010 da karakteri kaydı pilotunun?

  22. HknBugra_MassaFan avatarı
    HknBugra_MassaFan

    Bu kadar sacma bir yorum da ancak bu adamdan gelirdi . 34 yasindaki bir adam zaten f1 de son donemletini yasiyor . Neden geleceginden endise duysun . Zaten birakacak yani . Bence sen ogluna biraz terbiye var . Onun yasi madar f1de tecrubesi bulunan adamlara laf atmaya calismasin . Onun o gicik yuzunu gormeyelim haberlerde

  23. nasıl patronmuş bu böyle f1 kariyerinde sadece 3 kerecik podyum görmüş. :D:D ahhah

    çocuğunu bu yaşta f2 kokpitine oturursan allah korusun ölüsü çıkar joe. çocuk oyuncağı değil bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir