Hamilton'dan Çekinmeyen Raikkonen Toyota'yı Haşladı

yazar:

kategori:

Raikkonen “Kararımda Hamilton’ın etkisi olmayacak. Diğer araçta yarışacak olan isim benim için sorun olmaz.” dedi.

Raikkonen ayrıca Toyota F1 Patronu John Howett’i yorumlarından dolayı eleştirdi. Toyota F1 Patronu Howett, Raikkonen için görüşmeler yaptıklarını ancak Fin sürücünün istediği parayı karşılayamayacaklarını söylemişti.

Bu iddiaları yalanlayan Raikkonen “Toyota ile bir şey olmadı ancak onlar görüştüğümüzü söylediler. Onlarla konuşmadık, bu onların söylediği şeydi.”dedi ve Toyota için “Kötü araçları sürmek güzel bir şey değil.” dedi.

Raikkonen ayrıca gelecek sene takım bulamaması halinde yarışmayabileceği haberlerini yalanladı ve öyle ya da böyle bir şey süreceğini söyledi.


Yorumlar

  1. ne haşladın be kardeşim. adamlar intihar ettiler.:)

  2. cevirilerde sorun var arkadaslar. burada cok sert gorunuyo o yuzden haberler. biz de bilmeden yorum yazıyoruz. haberin orjinalini bulunca biraz daha anlasılıyor hersey. kimi herhangi bir sey surecegim derken herhangi 1 f1 aracı demek istemiyor, yoksa oradan force india bile teklif etse zorda olsam kabul ederim anlamı cıkar yani :))

  3. kimiforever  avatarı

    gökhan keşke bi kerede kimi tükürdüğünü yalasada kalsa ama o cümle genel olarak motor sporlarının herhangibirinde yarışmakla ilgili bana kalırsa yani öyle ya da böyle bir şey süreceğini söyledi. derken ralli aracını falan da kastetmiş gibi geldi bana tabi ne kadar senin sevgini kaybetmek pahasına da olsa umarım kimi tükürdüğünü yalar (( hatta toyota koltuguna bile otursun (:b) )) yeter ki kazanmak için yarışsın yeter ki biz yine 05 03 teki gibi bir kimi izliyelim.. :))

  4. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    Raikkonen ayrıca gelecek sene takım bulamaması halinde yarışmayabileceği haberlerini yalanladı ve öyle ya da böyle bir şey süreceğini söyledi.
    dün ne diyodun bugün ne diyon. hiç sevmem tükürdüğünü yalayan insanı

  5. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Kersle tırmanır ama ben daha çok Button la Barichello ya yanıyorum:Weber önlerinde 🙂 İlk turu kazasız tamamlarlar inşallah 🙂 Start güzel olacak yarın.

  6. bence iyi oldu ağır bir depoyla tek pit stratejisi startta kers ile dört beş sıra kazanır sonrada birinci olur:) biraz iyimser oldu galiba neyse…

  7. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Rai elendi Musab 🙁 sen izlemezsin zaten artık:)

  8. keşke seyretmeseydim tüh…raikkonen dışarda kaldı.

  9. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    11919-V-24444 şifre girmedi bende.Geçen yarış şifre girmişti fakat izliyorum şuan sıralamaları.

  10. bende buldum çok şükür yoksa telefonumun tvsinden seyredecektim:)

  11. @musab bera;

    buldum buldum kardes. 11094 horizontal (yatay) 30000 olarak ayarla cikiyor. bende oldu en azindan. reklam biter simdi. hadi sana kolay gelsin. umarim olur.

  12. aynisi bana da oldu.. internet yayini da gitti… son yaris, oldu mu be simdi…

  13. arkadaşlar trt1 şifreye geçti
    nereden izleyeceğiz bilen varmı
    diğer kanalda sinyal yok

  14. Mc larenin isteği şöyle bir pilottur ki hamiltonun arkasında kalsın ama ona da yakın olsun ki puan kazanalım böylece çok istediğimiz takımlar şampiyonluğu da gelsin bize. Mc larene gelmek isteyen bir pilot hamiltonun 1. pilot olduğunu kabul etmeli ama ben kimiye bunu yakıştıramam.

  15. kimi nin mclarenle anlasmaya calıstıgı konunun para oldugunu sanmıyorum, her 2 surucuye de aynı sartları sunup sunmayacagı konusunda ikna olmak istiyor olabilir. aynı sey mclaren icin de gecerli onlar da lewis – fernando olayının ustune 2 guclu karakterle yarısıp yarısmama konusunda kararsız olabilirler. ama mc laren bunu sever ve hep uygu8lamıstır bence yine oyle olacak

  16. King  Raikkonen avatarı
    King Raikkonen

    sert olmuş ama iyi demiş

  17. inci incili avatarı

    vaaavv toyota'yı güzel haşlamış. süpersin kimi.

  18. inci incili avatarı

    vaaavv toyota'yı güzel haşlamış. süpersin kimi.

  19. kimi den ilk defa bu kadar sert bir açıklama

  20. kimi, button ve rosberg gibi pilotların lewis'e rağmen mclarene gelmek istemesinden, zorlama da olsa mclarenin seneye iyi bir araca sahip olabileceği sonucu çıkarılabilir, ama tabi mclarende boş koltuk olduğunda her zaman böyle şeyler olur, yani bunlar bir fikir belirtmeyebilir de

  21. kimi yerinde olsam mclaren ne ücret verirse versin giderdim. ferrariden intikam alabileceği bir kaç takımdan biri. ve dikkat ediyorum kimi artık çok dikkatli araç kullanıyor. bundan sonra f1 çok farklı bir kimi seyredecek gibi geliyor bana…

  22. heikki nin bir açıklaması var sanırım kendisine durum deklere edilmiş. kimi için hayırlı olan neyse o olsun.

  23. kimi mclarene gelirse, efsane bir sezon daha izleriz, açıkçası popülerlik bakımından da ferrariyi geçeriz, yani pilot kadrosu açısından. pilotların karakterlerine bakınca, hamilton senna'nın rolünü oynar, kimi de prost'un, yani birisi ateşli, diğeri sakin ve biras daha yaşlı:) sonuçta kimin kazanacağını zaman gösterecek ama kazançlı çıkacağı kesin olan tek taraf mclaren.. son açıklamalar kimi'yi mclarene biras daha yaklaştırdı, önceleri o kadar ihtimal vermiyordum, ama kiminin mclarenden başka takıma gitmem demesi ve toyota üzerinden para konusunda da fikrini belirtmesi ve kova'nın artık yeni takım aramaya başlaması, bunların hepsi büyük gelişmeler ve sonuca dair önemli işaretler barındıyolar..

  24. ecrin deniz avatarı

    bence pilot anlaşmalarının çoğu olmuş bitmiş, bize de açıklasınlar artık:)

  25. kimi…toyota ile alakalı keşke böyle konuşmasaydın. onurlu japonları üzdün. japonlar bu lafı kafaya takarlarsa kesin şampiyon olurlar ileriki yıllarda…

  26. Hiç gerek yoktu bence.
    Mclarenle görüşüyormuş zaten yani para konusunda toyota'nın söylediği gibi olmadığını bilmesi gerekenler biliyordu ama toyota'nında yaptığı hiç hoş değil.

  27. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    kimi artık ne sölediğini bilmiyosun yasık sana

  28. efendimayin  avatarı

    Lewis mclarenin bir numarası ve seneyede öye olacak ve yeteneğiylede lewsi eminim kimiyi geride bırakacaktır.

  29. Raikkonen ilk kez sinirli gözüktü, özellikle toyota konusu canını sıkmış ki f1 camiasında pek görülmeyen "Kötü araçları sürmek güzel bir şey değil." cümlesini kullandı. Tabii biz padokta değiliz o yüzden Raikkonen'in birşeyler bilip de konuştuğunu ve gelecek sene de Toyota'nın birşey yapamayacağını düşünüyorum.Ttoyota böyle ağır bir ithama karşılık verecek mi acaba onu da bekleyip göreceğiz.

  30. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Öyle görünüyorki önümüzdeki yıl McLMaren in oldukça ideal bir pilot kadrosu olacak..

    Birbirine zıt mizaçlı iki pilot:Biri çok ateşli ve hızlı:Diğeri aşırı sakin ve hızlı 🙂 Takım içinde sorun yaşayacaklarını sanmıyorum,McLaren için olabilecek en ideal ikili..

    Ayrıca Toyota konusunda söyledikleri doğrudur muhakkak;boş konuştuğu görülmemiştir Rai nin.Zaten şahsen görüşeceğinede ihtimal vermiyordum..

  31. Sezonun son yarışına giderken tüm F1 severleri selamlıyorum.Hayırlı olsun Kimi artık evinde,rahat huzurlu ve mutlu olacaktır.Ferrari de zaten mutlu değildi.En iyisi oldu,olması gerekende buydu.Hamiltona gelince;aslında onunaçısından da çok kazanım var baksın bakalım nasıl araç sürülürmüş.:))

  32. ihsan özdemir avatarı
    ihsan özdemir

    kimi nin sürüşüne zaten diyecek bişey yok, bindiği aracı limitlerinde kullanıyor sonuna kadar..

  33. ihsan özdemir avatarı
    ihsan özdemir

    kimi nin eski piotlar gibi bir havası var (prost,senna,mika,schmi gibi) kendine özgün..
    benim en çok hoşuma giden özelliklerinden birisi soğukkanlılığı, yarış kazandığında bile koruyor, genç kızlar gibi çığlık atmıyor..

  34. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Burda Beni Birçok Kişi Anti*Kimici Olarak Görüyor Fakat Birsey Açıklamak İstiyorum..
    "Yaklaşık Olarak 11 Senedir F1 Faniyim Ve Aslinda Bu Sitede Çook Öncedende Vardim Başka Bir Nikle *********-padokf1 vsvs olsun her sitede yorum yapiyordum fakat Mclaren-Ferrari Olayindan Sonra Forumlardan Ban Yemistim… Formulayi Hakkinen Sayesinde Sevdim..Sonradan Kimi Geldi…Fakat Malesef Bazi Arkadaslarimiz Kimiyi o kadar cok övüyor ve yüceltiyorki maleseff… Arkadaslar Burda Birçok Schumi Fan'i war fakat onlar bile F1 rekorlarini egole etmis schumi'yi boyle övmüyorlar… Ltfen Yorumlarda Biraz Objektif Olalim.. Ben Formulayi F1Racing Aboneligi Olsun,Yarışlara Gitmek Olsun Açıkcasi 4/4 lük F1 le yasayan insanim… Su Anda Bile Dergilerde Kimi'nin Birçok Soyleşi Ve Posterleri Sakli Duruyordur…

  35. Bazı takımlar pilotları bozuk para gibi harcar, bazı pilotlar da takımları… Bu arada fikrimi de iliştireyim: Kimi McLaren'e, Renault'ya Kova.. Benim mantığım bunu söylüyor ama ince hesaplar yani realite?..

  36. "Kötü araçları sürmek güzel bir şey değil." Adam tek cumleyle toyotayi rezil etti

  37. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Yavaş yavaş ortama su serpiyorlar ve açıklama yakında gelir. Kimi McLaren'a dönecek.

  38. Yarıştan sonra çok şey olabilir gibi geliyor bana . Anlaşma bence imzalandı veya cidden anlaşmaya çok yakın. Kovalainen de eşit destek alamadığını söyledikten sonra açıklamalar birbirini tutuyor gibi. bekleyip görüceğiz.

  39. Yavuz Balcı avatarı

    her zaman inandım yine inanmaya devam ediyorum.yakında çıkan başlık şu :

    Resmi : Kimi McLaren'de

  40. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Ayrica Santander'in 25 Milyon £ Teklifi De Var… Ne Kadar Doğru Bilmiyorum Ama İşin Maddi Tarafi Da Var :))

  41. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Aslında Eger Ayrilik Olcaksa Rosberg Brawn'a Gider Mclaren De Ayrilcagi için Kimi İle Opsiyonlu Bir Anlaşma Yapabilirler.. Boylece Mclaren De Tanidigi Pilotlarla(Hamilton&Kimi) Devam Etmis Olur…Ayrıca Kimi Kendisi De Soyledi Daha 2-3 Yil İyi Bir Araçla Yarışırım Diye.. Öyle De Olacak Gibi Gözüküyor…Mclaren&Mercedes Ayrilsa Bile Mclaren'in Kozlari Güclü Olacak Gibi

  42. ihsan özdemir avatarı
    ihsan özdemir

    Normal de kimi böyle açıklama yapmaz ve boş hiç konuşmaz. toyotanın ucuz siyasetinin karşılığını tokat gibi yüzlerine çarpmış ve aşağılamış..kızmış olmalı 🙂

  43. Hadi KİMİ… sabırsızlıkla bekliyorum…umarım mclaren olur…

  44. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Afferin sana.. Helal olsun; giderayak kükremeye başladın. Bir sene daha kalsan demek ki bıçkın bir Pilot olacakmışsın..

    Yürü be Aslanım ortalık Pilot görsün

  45. elif çivici avatarı

    Toyota'yı böyle bir imaja sokup eleştirmesi hoş olmamış ama doğru söylemiş,çok para istiyor filan dediler adama,iyice ortalığa saçıldı bazı şeyler.
    Mclaren le de anlaşması daha muhtemel gözüküyor,parayı sorun etmeyecek sanırım.
    Ayrıca da Lewis ve Raikkonen aynı takımda baya çekişmeli olur,Kiminin yeniden doğuşunu izleyebiliriz seneye.

  46. kimi iceman avatarı

    yavas yavas taslar yerıne oturuyo Heikkide takımdan esıt destek almadını soledı ve koltuk aradını ıfade etmıstı.bence artık anlasma ımzalamıslardır belkıde acıklamıyolardır ama heıkkının gelecek sene mclarende olmıycagı kesın barıchelloylada rosberg yer deyıstırceklerı ıcın artık raıkkonen kesın mclarende dıye bılırız arkadaslar buttonun mclarene gelecenı hıc sanmıyorum

  47. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    cok komık ya…heralde horkmayacak hamıltondan.dogal olarak hamıltonda benzer acıklamalar yaptı.yanı kımıden cekınmeyecegını soyledi.ıkı sampıyon pılot bırbırınden cekınmez.en fazla mucadele ederler.ıkısının takım arkadası olması muhtesem bırsey olabılır.

    toyota hakkında soyledıklerı eger dogruysa.koca toyotaya yakısmadı derım.yok eger toyota haklıysa kımı ye yakıstıramıyacagım bır acıklama olmus dıyecegım.

    durup dusunuyorum.kımı neden yalanladı dıye.demekkı konusulmamıs gıbı gelıyor.cunkı baska bır haberde kımı''toyota konusunu konusmadık bıle'' demıstı.konusulmadıysa toyota neden cok para ıstedı dıye acıklama yaptı.ıkı ucu…..degnek..

  48. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Toyotaya vermiş veriştirmiş. Bu arada üst düzey pilotların birbirinden çekinmemeleri çok doğal. Lewis, Kimi, Fernando,Sebastian,Felipe falan çekinmezler birbirlerinden.

  49. Ahmet  Keleş avatarı

    aferin rai doğru yola gel 😀 formula da ilk hayranı olduğum pilotsun ve bir gün tekrar gelirsin diye hep içimde sakladım o hayranlığı ve inş. önümüzdeki sene yeniden seni Mclaren tulumu içinde görürüm ve F1 izlemeye başladığımdan beri en sevdiğim 3 pilottan ikisini takımımda görürüm. Diğeri Mika Hakkinen tabi 😀

  50. gokhan cinar avatarı

    bence lewiste sevinmeli kimi nin gelmesine hem politik degil hemde reekabetçi olacak rekabet basarıyı artıran bir unsur mclaren in de işine gelir lewis inde

  51. kimi iceman avatarı

    süper bır haber Mclaren Mercedes ile gorustunu kabul ettı ayrıca ''Raikkonen gelecek sene takım bulamaması halinde yarışmayabileceği haberlerini yalanladı ve öyle ya da böyle bir şey süreceğini söyledi.cok super bı haber mclarene qıtmese bıle bı takımda mutlaka olur

  52. eveet bu is olacak gibi, umarım yarın acıklarlar

  53. vaybe kimiyi ilkdefa böylee ağır eleştirirken gördüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir