"Heidfeld Mclaren Koltuğu İçin Pole Pozisyonunda"

yazar:

kategori:

Bild-Zeitung, Kimi Raikkonen ve Jenson Button’un da anıldığı Mclaren’in 2. koltuğu için 32 yaşındaki Heidfeld’in bir anda en önemli aday haline geldiğini söyledi.

Bu konuda konuşan Mercedes Motor Sporları Patronu Norbert Haug “Nick’in kalitesi tarafımızdan iyi biliniyor ancak henüz bir şeye karar verilmedi.” dedi.

Bild, Heidfeld’in 5 milyon Euro’dan az istediğini ve bunun Button’un istediğinin yarısı, Raikkonen’in istediğinin ise çok altında olduğunu iddia etti.

Heidfeld daha önce de Mercedes tarafından desteklenmişti. 1999 yılında Mclaren’de test pilotluğu yapan Heidfeld’in adı 2002’de yarış koltuğu için anılmış ancak bir anda bu şansı Raikkonen’e kaptırmıştı.

Bu arada Heidfeld Abu Dhabi padoğunda üzerinde “Gelecek ön planda yazılanlardan ibaret değildir.” yazan T-shirt ile gezerken görüntülendi.


Yorumlar

  1. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    nick sen ii arkadaşımsın mclarene geçte yüzünü daha çok görelim D:

  2. sercan  KILIÇ avatarı
    sercan KILIÇ

    heidfeld mi cok cok gülücü bir durum o koltugu hakkeden tek pilot kimi raikkonendir.. bu sadece bi spekülasyon başka bişi olamaz…

  3. Kiminin mc laren koltuğuna oturmasını istemiyor değilim sadece iki güçlü karakteri mc laren dengede tutabilecek mi gibi şüphelerim var ama görünen o ki mc larende hiç riske girmek istemiyo şuan ki açıklamalar bunu göstermiyor mu.

  4. kiminin mclaren koltuğuna oturmasını istemeyen ne kadarda çok insan varmış? korku kahpe bir yaradır içerden işler insanın her tarafına yansır. ifadelerine yüz mimiklerine davranışlarına yazdıklarına:)))

  5. bi koltuğu 1000 pilot ister bi pilot oturur 🙂
    heidfeld bence yakışır o koltuğa tecrübesi, istikrarı, yarış temposu ile iyi işler çıkaracağına eminim.
    ayrıca alman medyasının kendi pilotları için oluşturmaya çalıştığı kamuoyu da takdire şayan.

  6. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Nick Heidfeld iyi bir pilot McLarende de iş yapar.

  7. Yavuz Balcı avatarı

    ben para kısmına katılmıyorum.kimi yi getirirlerse ona verecekleri parayı kendi kasalarına dokunmadan sponsorlar sayesinde verebilirler.onun dışında olmazsa heidfeld en iyi seçenektir.kimi ve heidfeld dışındaki pilotlar hem durumları hem anlaşma yapmış olmaları hemde McLarene uygunluk açısından alternatifler arasında bulunmamalıdır.

  8. mclaren ve hamilton için en iyi 2. pilot heidfield olacaktır hem mizacı sakin hem puan alma konusunda istikrarlı

  9. McLaren koltuğuna Alman pilot oturtamamalarının nedenini benzer konularda söyledim.

    Nick Heidfeld, kendisine verilen 2. pilotluk görevini başarı ile yapacaktır. Sorun çıkarmadan, Lewis’in arkasında ona en yakın sonucu elde ederek ve bunu sıkılmadan yaparak. Çünkü kendisi McLaren koltuğunun, 2. pilot koltuğu olsa bile değerli olduğunu anlayacak tecrübeye sahip. Böylece tartışma olmayan ve “takım şampiyonluğu” hedefini de gerçekleştirecek bir McLaren takımı ortaya çıkacak.

  10. gelecek sene, yakıt yüklemesinin yasaklanmasıyla birlikte sadece lastik aşınma oranı pitleri belirleyecek, bu durumda lastiklerinizi ne kadar az aşındırırsanız o kadar avantajlı olursunuz, ve heildfeld bu konuda griddeki en uç pilotlardan birisi, 40 tur boyunca gittiğini gördüğümüz zamanlar oldu, benim tercihim yine de kimidir ama heildfeld de iyi bir seçenektir

  11. Oguz Çetin avatarı

    Arkadaşlar kiminin çok para istediği fln yok sadece toyota öyle bi dedikodu yaydı ama kimi yalanladı yok öyle bişey kimi bu sene mclaren koltuğuna geçmeyi istiyor ve bunun içinde çok para isteyeceğini sanmıyorm zaten o ferrariden bu yılın maaşınıda aldı ayrıca birde mclaren kimiyi getirirse santander 25 milyon euro vercek takıma

  12. Alman Bild gazetesi Kimi yi en öndeki aday göstermez heralde..

  13. alman gazetesi diyorlar arkadaslar,naapsın adamlar mc larene 1 alman oturtamadılar yıllardır
    kimi nin cok fazla para istedigini ise hic sanmıyorum

  14. elif çivici avatarı

    Ben de sıralamaları kaçırdım mı yoksa dedim ya.

  15. En mantıklısı bu olacaktır.

  16. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    açıklansada geleceğin ön planda yazılanlardan ibaret olduğunu görse ön planda Kimi var Almanlar kabullenemedi Rosberg için haber çıkarıyolardı bide Heidfeld çıktı

  17. gokhan cinar avatarı

    kimi bu sene niye para istiyor ki anlamıyorum.zaten 25 milyon euro alacak allah gözünü doyursun kimi ne diyeyim bir kimi taraftarı olarak mclaren e geçmesini istiyorum gerci kimi taraftarı olmayanlarda bunu istiyor çünkü gercek rekabet ancak böyle oluyor örnegin alonsnun da rekabetci bir araca gecmesi iyi oldu ama biri gelip biri giderse anlamı yok, bu üst düzey pilotlar üst düzüey takımlarda olmadıkları zaman tadı olmuyor rekabet azalıyor.ama olay sahne arkaasında cözülebilir bernie belki gizliden olaya el atar sonuçta f1 in birde şov yüzü var bunu kaybetmek istemezler kimi yi kaybetmek istemezler

  18. Bu durumda Kimi de Lotus a artık :))

  19. kimici arkadaşlarım kızmasın ama amlaşılan lewis hamilton yanına güçlü bir rakip istemiyor nedeni ise belli şampiyonlukları rahat bir şekilde kazanmak için bir ipde 2 cambaz oynayamaz

  20. Silver Arrow avatarı

    öfff, yiiter be yaav, yiteeeerr! bu mclaren yöneticileri de sabır taşıymış kardeşim! açıklayın şu pilotunuzu da kurtulun be!

  21. berni olaya müdahale ederse koltuk kesin kiminin…

  22. hadi kap şu pol pozisyonunu Heidfeld!!!

  23. kimi iceman avatarı

    of sen nerden cıktın ya o koltuk kiminin!

  24. oratalık iyi karıştı kimi var button var nick de katıldı bu gruba tamam oldu

  25. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    olamazzz kimiiii :(((((((

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir