Hamilton "Pole Göründüğü Kadar Kolay Olmadı"

yazar:

kategori:

Hamilton, en yakın rakibine karşı elde ettiği yaklaşık 0.6 sn farkın ardından belki biraz daha ağır bir depo tercih etmesi gerektiğini söyledi.

Hamilton “Her zaman dediğim gibi asla kolay olmadı ancak açıkçası göründüğü gibi eğlenceliydi. Araç muhtemelen bu sezonki en iyi halinde. Bu pistte oldukça rahat görünüyor.”

“Burada yaptıkları çalışma inanılmaz ve burada sürmek keyif veriyor. Burada iyi bir aracınız varsa sürmek de harika.”

“Yakıtlara bakarsak biraz daha ağır olabilirdik ancak yine de yakıt bakımından çok agresif olduğumuzu düşünmüyorum. O turda sanki gittikçe daha da iyileşiyorduk.”

“Açıkçası tüm hafta sonu boyunca rekabetçiydik ve araç harikaydı. Yaptıklarımız konusunda aklımda hiç şüphe yoktu. Hata yapmak kolaydı ancak şanslıydıkki yapmadım ve turumdan mutluyum.” dedi.

Hamilton ayrıca pisti bir kez daha övdü ve eğlenceli bir yarış beklediğini söyledi.

Hamilton “Diğer pistlerde her zaman gelişim göstermeye çalışıyoruz ve burada kerbler burada daha iyi olmalı diyoruz ancak dürüst olmak gerekirse bu pistte yapı bakımından mükemmel bir iş çıkarmışlar.”

“Oldukça yumuşak, kerbler güzel ve doğru yerde yer alıyorlar. Yarış için oldukça güvenli. Bir çok geçiş yeri var ve iyi bir yarış olmalı.” dedi.


Yorumlar

  1. nasıl yumruk yapmış iyi sıkmış elini

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    agırlıklar acıklanınca gorecegız ama ben pek sanmıyorum.zıra kovalaınen de kalana kadar baya hızlıydı.ustelık Q dede hızlıydılar.bellı olma ama mc laren gelısımı durdurmamanın hasadını yapıyor tebrık edıyorum onları.helal olsun mc larene ve hamıltona.

  3. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    lewis benzin koymayımı unuttular araca naptılar 😀

  4. Teşekkürler LEWİS bize bu mutlulugu yaşattıgn için yarışta'da şovun geri kalanını bekliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir