Buemi "Biraz Daha İyi Sonuç Umuyordum Ancak Mutluyum."

yazar:

kategori:

Buemi, sıralamalarda son bölüme kalmayı başardı ancak son bölümde derecesini geliştiremedi ve yarışa 10. sıradan başlayacak.

Buemi “Q2’de 2. olmamızın ardından biraz daha iyi bir yerde bitirmeyi umuyordum ancak yarış stratejisi bakımından esnek olan yakıt yükümüzden memnunum.”

“Araç son bir kaç yarışta olduğu gibi oldukça rekabetçi görünüyor ve puan kazanmak yarın için gerçekçi bir hedef.”

“Işıklar altında görüş konusunda sorun yok ve pist her çıkışımızda daha da iyi bir hal alıyor.” dedi.

Jaime Alguersuari “Bu sabah hiç tur atamadığımı dikkate alırsak sıralamalardaki performansım oldukça iyiydi çünkü aracın aerodinamik dengesinden tam olarak memnun değildim. Sabah 3. antrenmanlara çıkamamamın ardından sıralamalarda 2. bölüme kalmayı ummuyordum. Sezonuma bakarsak sıralamalarda 2. bölüme kalmam gelişme gösterdiğimizi kanıtlıyor ancak hâlâ öğrenecek çok şeyim var. Umarım sezonun son yarışında iyi bir yarış çıkarabilirim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Geçen sezon birileri bana bu sezon için Toro Rosso'nun Ferrariden daha iyi olacağını söyleseydi herhalde gülmekten kırılırdım; ama gel görki hayatta herşey olabiliyor.Ferrari sezon ortasında geliştirmeyi durdurmakla büyük hata yaptı en azından seyir zevki açısından.Fir Ferrari taraftarı olarak o andan itibaren F1'i izleyesim gelmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir