Trulli, Yarış İçin Kendisine Güveniyor

yazar:

kategori:

Trulli “Zor bir seanstı çünkü sıcak koşullarda çok sıkı mücadele verdik. Pistin uzun olmasına rağmen tur zamanları çok yakındı. Her seansta iyi iş çıkardığımı düşünüyorum ve 6.lıktan mutluyum.”

“Gridin önlerinde mücadele etmek eğlenceli bu yüzden benim için yine iyi bir deneyim oldu. Açıkçası her zaman daha yukarıda olmak istersiniz ancak bu hafta sonu şu ana kadar iyi iş çıkardık ve ilk 6’da olmayı hak ettik.”

“Araç güçlü görünüyor ve yarış için iyi göründüğümü düşünüyorum bu yüzden mücadele için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Kamui Kobayashi “İlk 10 sürücü arasında yer almayı umuyordum ancak bu benim tamamen kuru bir sıralamada ilk günümdü bu yüzden alışmam gerekiyordu. Hafta içerisinde antrenmanlar iyi geçti ve araç iyi görünüyor.”

“Sıralamalar kolay değildi ancak sonunda ilk 10’dan çok az uzakta kaldım bu nedenle kuru zemindeki ilk sıralamalarım çok kötü sayılmaz. Bu hafta sonu yarış performansıma odaklanmaya çalıştım b yüzden yarın için kendime oldukça güveniyorum.”

“Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım ve umarım yine puan mücadelesi verebilirim. Neler yapabileceğimi göreceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. kimiforever  avatarı

    bende senin gibi düşünüyorum zaten sana f1-fan :)) hem toyota hakketti bence özellikle takımın yetkili bir kişisi çıkıpta dünya şampiyonu bir pilot hakkında asılsız bir yorumda bulundu hiç yakışmadı bu onlara.. hatta ayıp ettiler çünkü bence onlar kimiye teklif götürdüklerinde kimi ve menajeri teklifi yükselttilerse bile bunu o parayı toyota öderde gideriz diye değil açıkça onlarla ilgilenmediklerini en kırmayacakları yoldan yapmaya çalıştıkları içindir ama sonra kalkıp '' raikkonen çok paralar istiyor'' gibi bir yorumda bulunuyorlarsa elbette raikkoneninde çirkinleşmeye hakkı var. hemde yazık rai iyi araçtan başka birşey istemem derken yaptılar bunu..

  2. kimiforever aslında Raikkonen onu biraz sinirinden söyledi heralde. Toyota bu sene gayet iyiydi. J.Howett bence F1 işini beceremiyor. Toyota'nın F1 de başa başkasını getirmesi lazım. İşi bilen biri başta olsaydı Toyota gibi birinci otomobil devi pilot seçiminde böyle acemilik yapmazdı.

  3. kimiforever  avatarı

    ferrari 11 toyota 6 rainin kötü araç yakıştırmasından sonra komik oldu bu xD xD xD

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir