Kovalainen, 5 Sıra Cezası Aldı

yazar:

kategori:

Dünkü ilk antrenman seansında en hızlı isim olan Kovalainen, muhtemelen Mclaren’deki son hafta sonunda iyi gidiyordu ancak sıralamaların 2. bölümünde yaşanan vites kutusu sorunu nedeniyle 13. olabildi.

Ancak takım Kovalainen’in vites kutusunu değiştireceği için Fin pilot yarışa 18. sıradan başlayacak.

Kovalainen “Sıralamalarım büyük hayalkırıklığı ile sona erdi. 2. bölümde 2. vites takılı kaldı ve hepsi buydu. Dün de viteste küçük sorunlar yaşıyordum, vites kendiliğinden düşüyordu bu nedenle çok rahat 3. bölüme kalabileceğim sıralamalarda bu büyük bir hayal kırıklığı oldu.”

“Ancak olumlu yanlarına bakıyorum: aracımın dengesi tüm hafta sonu oldukça iyiydi ve bu harika pistte sürmek muhteşem. Yarışta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağıma emin olabilirsiniz. İlk turdan son tura kadar mücadele edeceğim.” dedi.


Yorumlar

  1. yanlış nalşılmasın lewisi yermek için felan söylemiyorum ama lewisin bu sene mekanik bir arızadan ceza aldığını veya yolda kaldığını bilen gören varmı.varsa söylesin yoksa ben gerçekten hatırlamıyorum.abdullahın da dediği gibi heiki öyle kötü bir pilot değil.lewis kadar olmasada .

  2. iyi işler çıkarmasını umuyorum. umarım son yarışına özel iyi hatta mükemmel bir yarış çıkarabilir.

  3. Deneysel bir bakış açısı olacak ama Kovalainen, Hakkinen ve Raikkonen'in Finli ve bir dönem McLaren'da yarışmış olmalarından daha fazla ortak yönleri var.

    Kovalainen 19 Ekim, Hakkinen 28 Eylül, Raikkonen 17 Ekim doğumlu. 3ü de Terazi burcu ve kişilikleri benzer (Hakkinen 1. döneme ait). Hakkinen de dahil olmak üzere iniş çıkışları oldu (Hakkinen uzun süre yarış kazanamadı 1997 yılında ilk zaferini elde etti ardından 2 şampiyonluk ve düşüş-Favori pilotum olmasına rağmen gerçek bu). Raikkonen'in hızlılığını ama istikrarsızlığını gördük, şampiyon olmasına ve çoğu zaman iyi sürmesine rağmen. Kovalainen de ilk sezonundaki çıkışı bir türlü yakalayamadı.

    Komplo teorisi diyebilirsiniz ama terazi burcu Fin pilotlarda bir ilginçlik var, incelenmesi gerek. Ve bu yorum şaka yapmak için değil.

  4. Heikki'ye hiç güvenim yok.
    Bir sıra kazanıp 17. olarak yarışı tamamlarsa o bile yeter.

  5. mert merter bakacağız dünki açıklamalardan sonra gözler hep onun üzerinde olacak..
    onun çok kötü bir pilot olduğunu düşünmüyorum seneye kim gelirse gelsin lewis'in yanında zorlanacak ve aynı filmi tekrar izleyeceğiz.
    bence sorun lewis'in mclaren'le olan uyumu kim gelirse gelsin sorun yaşacaktır.bundan eminim.

  6. mert merter avatarı

    1: bu pistediki en hızlı aracın biri sende!
    2: geçişe en uygun pistlerden birisi
    3: kers'in en avatajlı olduğu pistlerden birisi!
    4: yeni motor ve yeni vites kutusu!

    senin kendini ıspatlayabileceğin son yarış ve herşey senin adına olumlu!
    yarın tüm gözüm üzerinde:)
    McLaren TEAM COK GÜZEL YAZMISIN AMA BEN DE UMUT KOCA BiR SIFIR
    yarin belki ilk 15 de bitiri yarisi

  7. kimiforever  avatarı

    bence bu çocuk baskıdan çok fazla etkileniyor koltugunun tehlikede oldugu haberlerinden beri her yarış bir aksilik her yarış bir olamama dururmu söz konusu oysa az çok puan topluyordu gene..bu baskıyı yaşamayacagı bir takımda çok daha iyi olabilir mclarende olmanın sorumluluklarına yeterince profesyonel bakamıyor sanki.. bayadır koltugu için panikte oldugu izlenimi bıraktı bende bu panik herşeyi eline yüzüne bulaştırmayla sonuçlanıyor gibi :((

  8. Yarın 18 başlıyacan..16 bitirirsin heralde :))

  9. bugün çok şansızdı kova eğer sorun yaşamasaydı ilk 5 de olabilirdi

  10. 1: bu pistediki en hızlı aracın biri sende!
    2: geçişe en uygun pistlerden birisi
    3: kers'in en avatajlı olduğu pistlerden birisi!
    4: yeni motor ve yeni vites kutusu!

    senin kendini ıspatlayabileceğin son yarış ve herşey senin adına olumlu!
    yarın tüm gözüm üzerinde:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir