Renault Artık Performans Üzerine Odaklanacağını Açıkladı

yazar:

kategori:

Renault’dan Cyril Abiteboul’a göre Red Bull ve Toro Rosso pilotlarının Kanada’da yarışı tamamlamalarının ve sürülebilirlik ile ilgili problem yaşamamalarının ardından güç ünitelerinde performansa odaklanabileceklerini açıkladı.

Renault sezon başından bu yana yaşadığı sorunlarla göze çarpmaktaydı. Abiteboul Kanada’da 5. motoruna geçiş yapan Verstappen’in artık bu tarz problemler yaşamasını beklemediklerini açıkladı.

Abiteboul’a göre artık Renault’un kendini performans anlamında geliştirmesi gerekmekte. Daniil Kvyat Renault motorlu araçlar arasında en iyi sonuca ulaşmış ve ancak dokuzuncu olabilmişti.

“Sonuçlar tatmin edici olmayabilir ama bu hafta sonundan pozitif şeyler çıkartabiliriz”

“Üç yarıştır arka arkaya herhangi bir sürüş problemi yaşamadık. Artık dikkatimizi performans üzerine çevirebiliriz. Takımlarla bu konu hakkında sıkı bir çalışma yaparak hem motor hem de şasi performanslarını arttırmalıyız”

“Daha öncede söylediğimiz gibi bu uzun bir oyun, bu yüzden sürekli ileriye bakmalıyız. Bu hafta ki gibi sonuçlar aldığımızda şaşırmamamız gerekir”


Yorumlar

“Renault Artık Performans Üzerine Odaklanacağını Açıkladı” için 7 yanıt

  1. Biraz gec kalmadiniz mi?Performans artinca yeni dayaniklilik sorunlari ortaya cikacaktir.

    1. Anthrax arkadaşım neden hiç şaşırmadım.

      1. İşte tam da bunun için yazdım. Honda ve Reno konusunda(2013 yılından beri madara olacaklarını iddia ediyorum) şimdilik haklı çıkmış durumdayım.Bunun keyfini sürüyorum.Yarın bu motor üreticileri tek taraflı güncelleme izni almadan F1’i domine ederse beni yanılttınız diyip seve seve alkışlarım.

        1. 🙂 biz dayanıklığı bahane edip güncelleme yapmıyoruz. 🙂

        2. Sizin McLaren ile madara olduğunuz gibi mi adamların çok şampiyonluklarını yediniz…

          1. Esitleme istedik mi?Ya da arabayi duvara carptirdik mi?

  2. artık redbul ile renault ortaklığının sonu görünmeye başlandı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir