Button "Lewis'e Karşı Pole Mücadelesi Verebilirdik"

yazar:

kategori:

Button, denge bakımından oldukça iyi olan aracının, sıralamaların son bölümünde yakıt yüklemeleri ve yeni lastikler ile dengesinin bozulduğunu ve vibrasyon olduğunu söyledi.

Şampiyon olarak ilk kez yarışacağı GP’ye 5. sıradan başlayacak olan Button “Araç tüm hafta sonu iyiydi ve sıralamalarda ilk 2 bölüm iyi geçti. Ancak ağır yakıt ve yeni lastiklerle çıktığımız 3. bölümde frene bastığım her an çok büyük vibrasyon oldu ve bu direksiyonun titremesine neden oldu.”

“Böylesine yumuşak bir pistte her vibrasyon aracın önden kaymasına neden oluyor ve bu aracın sürüşünü zorlaştırıyor.”

“Bugün daha iyi performans potansiyeline sahip olduğumuz ve Lewis’e karşı pole pozisyonu mücadelesi verebileceğimiz için bu sonuç biraz hayalkırıklığı yarattı . Umarım bu sorunu yarıştan önce çözebiliriz ve iyi bir mücadele için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Yarışa 4. sıradan başlayacak olan Rubens Barrichello “Bizim için iyi bir sıralama oldu ve ben 4.lükten ve başardıklarımızdan memnunum. Araç hâlâ rekabetçi ancak Mclaren ve Red Bull’lar önümüzde görünüyorlar.”

“Hafta sonu boyunca doğru ayarları bulmak zordu çünkü her seansta farklı koşullar vardı. Araç günün sonuna doğru daha serin koşullarda iyileşti fibi bu yüzden pist koşullarının gün ilerledikçe bizim lehimize olmasını umuyorum.”

“Sebastian ile şampiyonada 2.lik mücadelesi oldukça yakın ve en iyi sonucu almak için tam gaz gideceğim.” dedi.


Yorumlar

  1. sallama button mc laren ve levis tutulmazdı

  2. efendimayin  avatarı

    Zaten aracın mükemmel olmadığı sürece kazanamazsın button.

  3. çok geride kaldınız ama 🙂 hadi bakalım bu sefer geçiş yapabilecek misin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir