Ecclestone “4 Büyük Takım Yönetimi Devralmıyor”

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, 4 büyük takımın müşteri aracı kuralıyla diğer takımları saf dışı bırakarak Formula 1’de kontrolü ele geçirmeye çalıştığı iddialarını önemsemedi.

Son dönemin en çok konuşulan konuları Ferrari, McLaren, Mercedes ve Red Bull’un müşteri aracı için zorlamaları. Bu konuya Williams, Sauber ve Force India takımları sert bir şekilde karşı çıkıyorlar.

Ecclestone “Bu geçmişte oldu. Yeni bir şey yok. Ancak bu onlar için yeni olabilir çünkü onlar yeni çocuklar.”

“Ancak benim için yeni bir durum yok. Ben hep buradaydım ve bunları yaptık. Şu ana kadar kimse hiç bir şey için tehdit etmedi. Birisinin yapabileceği en kötü şey beni tehdit etmek olur.”  dedi.

Takımların müşteri araçları planı konusunda Ecclestone “Onlar istedikleri gibi olacağını düşünüyorlar ancak önemli olan nasıl olacağı. O konuda sorun var.”

“Bunu nasıl yapacaklar? Bir planları varsa bunu uygulamalılar ancak bu olmayacak bu yüzden bunu düşünmüyorum bile.”

“Hayatta yapmak istediğim çok şey var ancak onları yapamıyorum. Onlar da aynı sorunlarla karşılaşınca bunu öğrenmeliler.”

“Ancak onların hayaller kurması ve toplantılar yapması iyidir.”

“48 saatimizi boşa geçirdiğimizi düşünüyorum. Sorun şu ki kimse ne istediğini bilmiyor. Onlara bir şey sunduğunuzda önce istiyorlar ancak daha sonradan istemediklerine karar veriyorlar.”

“Ancak bu sorun değil. Yapmamız gereken şeyi yapacağız ve umarım doğru olacak. Yaptığımız şeyler daha çok doğru oldu.” dedi.

 


Yorumlar

“Ecclestone “4 Büyük Takım Yönetimi Devralmıyor”” için 2 yanıt

  1. Müşteri aracı ne acaba biri açıklayabilir mi?

  2. bu markalarla motorsporu felan olmaz artık. 2 yıldır söylediklerini yemeleriyle ünlüler. Her plan kendi iç toplantılarına kadar sürüyor.
    Bunların toplantısında ben….
    http://s.mcstatic.com/thumb/4708246/14384539/4/flash_player/0/1/yah_i_bat_bar_ubu_uyla_kafa_buluyorlar_ok_komik.jpg

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir