Button "Red Bull'ları Yenebiliriz"

yazar:

kategori:

Button “Araç burada iyi çalışıyor ancak Mclaren’le kıyaslama yapmıyorum. Onlar tüm hafta sonu aşırı hızlıydılar. Biz tüm hafta sonu antrenmanlarda hızlı göründük, lastiklerle uyguladığımız strtatejiden dolayı hızlı göründük ve diğer tüm takımlara göre hızlıyız. Sadece Mclaren önümüzde.”

“Sıralamalarda 1 ve 2. bölümlerde araç çok iyi çalışıyordu. Her ikisinde zirveye yakındım ve bundan mutluydum. Ancak 3. bölümde bir anda çok vibrasyon oldu ve şu anda bu soruna bakıyoruz. Bunun lastik basıncından kaynaklanıyor olduğunu umuyoruz çünkü frene basar basmaz direksiyonum çok fazla titriyordu.”

“Bu olduğunda ön bölümdeki yol tutuşunu kaybediyorsunuz çünkü lastikler yola tamamen temas halinde olmuyor. Umarım sorun bu şekilde olmuştur, frenlerden değildir ancak ilk sürüşlerime göre son bölümde fren gücünü de kaybettim.”

“Lewis ile ilk çizgide olabileceğimizi düşündüğüm için 5. sırada kalmak sinirbozucu. Çok geride kaldık ancak yine de ilk çizgide olabilirdik. Yarışa kadar sorunu çözmüş olmamızı umuyorum çünkü bu şekilde tüm yarış geçmez. Eğer bu sorunu çözersek eğlenceli bir yarış olur.”

“5. sıra çok da kötü değil. Bir çok yarışın ardından en iyi sıralama seansım oldu ve Red Bull’lar ile eğlenceli anlar geçirebileceğimizi düşünüyorum. Lewis mi? Onunla mücadele edebileceğimize emin değilim ancak Red Bull’lar ve Rubens ile eğlenceli bir yarış olabilir. İyi bir yarış çıkarabileceğimizi düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Brawnın yarış performansı yarışta dehşet. Vetteli geçemezler ama webberi geçebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir