Ecclestone “Hamilton Şu Ana Kadarki En İyi F1 Şampiyonu”

yazar:

kategori:

Formula 1’in Patronu Bernie Ecclestone, Mercedes ile 2014 şampiyonu olan Lewis Hamilton’un şu ana kadarki en iyi F1 şampiyonu olduğunu söyledi.

Ecclestone, özellikle son dönemde sürekli olarak Hamilton’a övgülerde bulunuyor ve sporun reklamı için çok iyi çalıştığını söylüyor.

Ecclestone “O şu ana kadarki en iyi F1 şampiyonu, o harika. Dünyadaki her tür insana ulaşıyor. Dünyadaki bir çok yere gidiyor ve üzerinde F1 üniforması olmasa da insanlar onu tanıyorlar. Bunu yapabilen başka sürücü var mı bilmiyorum.”

“Lewis’in büyük bir taraftarıyım çünkü o sporu süper bir şekilde tanıtıyor. İş açısından söylersem – bunu söylediğim için üzgünüm Nico – sen benim işim için çok iyi değilsin.”

“Ne yazık ki Alman taraftarlar senin yanında değil. Ve Almanya GP’nin iptali Almanya’nın Formula 1 için kötü bir pazar olduğunu gösteriyor. Lewis ise İngiltere’de kahraman. Britanyalılar Formula 1’i seviyor. Sebastian da F1 için çok şey yapmıyor. İnsanlar onu sokaklarda tanımıyorlar.”

“Ricciardo da harika. Daha önce herhangi bir kaza geçirirse – umarım geçirmez – yine de güleceğini söylemiştim.” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone “Hamilton Şu Ana Kadarki En İyi F1 Şampiyonu”” için 23 yanıt

  1. cgdsny_Ferr avatarı

    iki vidyo paylaşıyorum: ikisi de çok iyi cevap olur diye tahmin ediyorum.

    ilki: schumi

    ikincisi: Kemal sunal

    iyi eğlenceler 🙂

  2. Buram buram politika kokan bir söylem Bernie efendiden.

    Onun cebini o dönem dolduran adam kimse, ”Tüm zamanların en iyisi” dir.

    Tabi sadece paraya köpek olmuş bu adamın gözünde.

  3. Bernie ekmeğinin peşinde, yorumcu kapak peşinde 🙂

    1. Bora Vardar avatarı

      😀 +1

  4. Burada mevzu tanınırlık, ismini markalaştırmak ise Schumacher Hamilton’ı yaş zeytin sopasıyla bir güzel evire çevire döver. 🙂 Arada kendimi simülasyona kaptırınca annem bile şumayer misin olum sen diyor bana. 🙂

    1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
      Alonso.ElNano #València2012

      😀

    2. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
      Alonso.ElNano #València2012

      Egelimisin ?

      1. Samsun’luyum. 🙂

        1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
          Alonso.ElNano #València2012

          Zeytin agaci deyince Egelimisin diye dusundum. 🙂

  5. Banka hesaplarını daha fazla doldurabilen bir pilot geldiğinde bu kelimeleri tek tek yutacak.

  6. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Vetteli tanıyan tanıyor Hamiltonu kim tanıyor şarkıcılar tanıyordur

    1. Çok uzun zamandır F1 izlemiyorum ama yıllardır akıllarda kalan isimler var. Schumacher, Raikkonen , Alonso ve Hamilton gibi. Vettel’i daha önce duymamıştım. İsmini markalaştırabilen bir pilot değil malesef. Bernie bu konularda haklı. Hamilton bir dünya yıldızı gibi Vettel ise sıradan bir pilot gibi (sürüşüne lafım yok). Nedendir bilmiyorum ama arada böyle markalaşan isimi her yerde tanınan pilotlar her dönem çıkıyor.

  7. adam mercedes dışında bir araçla yarışmadıki görelim ne kadardır kabiliyeti . mesela vettel torro rosso ile gösterdi ne kadar yeteneği olduğunu . hamilton 2008 şampiyon oldu o yılın bile yıldzı vettel,di torro rosso ile . raikonen sauberle ilk yarıştığı yıllarda büyük bir yetenek olduğunu gösterdi herkese . hamilton 2008,de şampiyon oldu sonra kayboldu ortadan araki bulasın taki bu mercedes ile yarışna kadar . bu mercedesle bile hala rosbergle kafa kafaya gidiyorsa bir sorun var demektir yeteneğinde

    1. Kafa kafaya derken ? her yarış yediği farklardan nahabersın galıba..

      Sonra gelelim Hamiltonun davasına, Hamiltonun yok dedıgın yetenedgınden dolayı Vettel gibi 2. sınıf Toro rosso varı takımla gıtmedı, f1 e Mclaren ile baslıyorsa zaten bu adamın yetenegı A sınıf demektir 😉 2008 ın yıldızı Vettel ise bu senenın yıldızı Marcus Erıcsson dur.

      1. sen istersen 2008 yılını bidaha izle kimin yıldız olduğunu anlarsın
        hamilton o yıl massa.ya timo glock,a dua etsin
        italya monza,yı bi,daha izle MONACO CANADA ALMANYA BELÇİKA SİNGAPUR JAPONYA
        ÇİN BREZİLYA AVRUPA . bu yarışlarda çoğunda en arkalardan gelip 4.ncü 5.nci 6.ncı olmuştur ve çoğu yağmurlu havalardır . bu saf yetenektir arkadaşım .
        ericson örneğin hamilton için verdim sanırım

        1. Yusuf Hitay avatarı

          ingiltere yarışı var bu sezonda yağmurlu, hamilton massa’ya iki tur bindirmişti. geçen indirdim yeniden izledim 2008 sezonunu. son yarışa bile kalmamalıymış şampiyonluk. ferrari araç olarak daha iyi olmasına rağmen hamilton çok iyi performans göstermiş. en son bariz üstün araca sahip olmayıp da şampiyon olan pilot hamilton sanırım. hakkını vermek lazım adama.

          ben vettel’in 2008’den sonra aman aman bir yağmur performansını görmedim. bi tek, çok karanlık hiçbir şey görünmüyor dediği yarışları hatırlıyorum.

        2. Ona buna dua sayacaksak, her sezona 50 tane kılıf bulunur zaten, 2008 baştan izle diyene kadar Glock’un Hamiltona son turda gecılırken 2 aracın lastik leri neymıs bir araştır sonra bana ahkam kes, sen Hamiltona bariz haksızlık yapıyorsun ben buna mudahıl oldum, gerisi pekte ilgim değil.

      2. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Düşünce biçimin ofsayt

  8. Hamilton’un yerinde başka bir pilot olsa aynı şeyleri söylerdi.

  9. F-one-Driver avatarı

    Yav he he…

    F1 alman pilotla dolu, hatta bütün seriler dolu, ingiliz pilot F1 de hep almanlara göre çok daha az, bırak da Hamilton tanınsın, ayrıca F1 deki ilk siyahi pilot bildiğim kadarıyla, ve adam dövmeleriye ve fit vücuduyla öne çıkıyor, hepsine kabulüm, ama en iyi F1 şampiyonu dersen orda dur… Senna ve Schumi eski nesil yeni nesil herkesin tanıdığı gerçek şampiyonlardır, hiçbir zaman da tanınma gayreti veya ilgi çekici yaşantıları olmamıştır, özel hayatlarıyla işlerini ayrı tutmuşlardır, hamiltonun farklı bir tarzı var ama o da büyük şampiyonlar arasına ismini yazdırmaya doğru ilerliyor…

  10. Onur Gentas avatarı

    Yahu ben de Hamilton taraftarıyım ama bu adamın dediklerinden hiç haz almıyorum. Her kelimesinden para kazanma hırsı dökülüyor. Sen pilotların özel hayatlarıyla ilgileneceğine sporu daha çekici hale nasıl getirebilirim diye düşünsen bana göre daha iyi olur.

  11. Vettel’in de tek derdi tanınmaktı.

  12. Bu adam bu para kazanma hırsından ne zaman vazgeçecek acaba? İyi pohpohladı Hamilton’u gerçekten. Sanane insanların özel hayatından.

    Bu kızlarına da “F1’in Patronu Ecclestone’un kızları soyundu” şeklinde tanımlama yapıldığı ve F1’in bu şekilde reklamı yapıldığı için soyunmalarına izin veriyordur kesin.

    Sen pist üstünde reklamını yapama, ondan sonra Hamilton’un gezmelerine tozmalarına bel bağla…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir