Boullier: “Mercedes Motor Gelişimi İle İlgili Görüşleri Dinleyecek”

yazar:

kategori:

McLaren’in Yarış Direktörü Eric Boullier, Mercedes’in gelecek seneki motor kurallarında değişiklik için yapılacak görüşmelerde esnek olmasını umduğunu söyledi.

Mercedes harici diğer üreticiler, gelecek sene içerisinde de motor gelişimine kısıtlı da olsa gelişim hakkı verilmesini istiyorlar.

Mevcut kurallara göre boşluk kapatıldı ve gelecek sezon içerisinde motor gelişimine kesinlikle izin verilmeyecek.

Boullier “Bu konuda görüşmeler önemli. Dürüst olmak gerekirse dinlemek için istekliler. Şimdiden öyleler. Toto ve Niki ile görüştük ve onlar da Formula 1’in geleceğinden endişeli.”

“Değişiklik için bir alan olduğundan eminim. Resmin bütününe bakmak lazım.”

“Biz her zaman gelişim konusunda açık olduk. Kesinlikle.”

“Pozisyon açık. Mümkün olduğu kadar fazla alan istiyoruz çünkü F1 motor formülü haline geldi ve motorlar çok ön plana çıktı.”

“Duruma bakarsak şasiyi istediğimiz kadar geliştirebiliriz. Motor konusu ise kilitli. Motor üreticileri iyileşemiyorlar ya da adil bir şekilde mücadele edemiyorlar.”

“Tabi ki kurallar herkes için aynı ve herkes kuralları öncesinde biliyordu ancak bu konuda bir derece esneklik olmalı. Değiştirilmesi gereken şeyler var.”

“Bu kurallarla Formula 1’de kendimizi köşeye sıkıştırdık ancak bunu nasıl değiştirebileceğimiz konusunda zeki olmamız lazım.” dedi.

 


Yorumlar

“Boullier: “Mercedes Motor Gelişimi İle İlgili Görüşleri Dinleyecek”” için 3 yanıt

  1. siz kimsiniz abi dinleyeceksiniz motor hakkındaki gelişimi . siz motor gelişimi onay mercisimisiniz . redbul döneminde ağlıyordunuz şimdi patronluğamı soyundunuz

  2. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    isyana devam kibar olmak yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir