Button Bonus Podyumdan Memnun

yazar:

kategori:

Brawn pilotu, yarışın sonlarında ikincilik için Red Bull’dan Mark Webber ile çekişti ama podyumun üçüncü basamağına razı oldu. Button bu durumda Haziran ayında İstanbul’daki galibetinden sonra ikinci defa podyuma ulaşmış oldu.

Button, son bölümde yumuşak lastiklerle iyi dereceler elde etmeden önce Mark Webber’den 12 saniye kadar gerideydi.

Button: “Ana lastiklerde bir parça sıkıntı yaşıyordum ama onlardan en iyisini elde etmeye çalıştım. İkinci pitstop sonrasında çok iyi tutunma elde ettim. İşte bu yüzden de Mark ile farkı kapattım”

İngiliz pilot, Webber ile mücadeleden keyif aldığını, son turda iki defa lastik lastiğe savaştıklarını söyledi.

Button: “Son darbeyi indiremedim. O mücadeleden çok heyecan duydum ama Mark, geçiş için çok zor biri. Temiz ama limitlerdeydik. İkinciliği alamamak hayal kırıklığı yaratıyor ama mücadeleden keyif aldım”

“Brezilya’da şampiyonluğu kazanmamın ardından bugün, bir bonus oldu. Bu hafta sonu sürmekten keyif aldım. Brezilya’dan sonra ‘haydi keyfimize bakalım, Abu Dhabi için endişe etmeyelim’ demek kolaydı ama biz bunu yapmadık”

“Başardıklarımızla gurur duyabiliriz. Ama (Red Bull), bizden öndeydi. Bu yüzden mücadele edemezdik”


Yorumlar

  1. son turlar bence heyecanlıydı. geçmek için gerçekten zorladı ancak yarıştan önce de söylemiştim burada geçiş yapmak 1.2 km'lik düzlüğe rağmen kolay değildi. nispeten daha hızlı olan ya da eşit hızdaki webberle mücadelesi keyif verdi. tebrik ederim

  2. Jenson Button (Since 2004) avatarı
    Jenson Button (Since 2004)

    Tebrikler Jenson Sonuna Kadar Hak Ettin O Podyumu Aslanım Tebrikler Tekrar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir