Alonso, En Harika Yıllarını Geçirdiği Renault'yu Asla Unutmayacak

yazar:

kategori:

Renault ile son yarışına çıkan Alonso, gelecek sene Ferrari takımında yarışacak.

Bugünkü 14.lük Alonso’nun beklediği sonuç değildi ancak Alonso, Renault’yu asla unutmayacağını söyledi.

Alonso “Bugünkü sonuç üzücü çünkü istediğimiz performansı üretemedik.”

“Bu son yarışım olduğu için sezonu daha da yukarılarda bitirmek isterdim.”

“Tüm takıma yıllar içerisinde başardığımız her şey için teşekkür etmek istiyorum. Birlikte harika zaferler ve şampiyonluklar kazandık.”

“Kariyerimin en harika 7 yılı burada geçti ve bunu asla unutmayacağım.” dedi.

Romain Grosjean “Bugünkü yarış üzücüydü. İyi bir start aldım ancak bir çok kez engellendim. Bunun yanında yarış içerisinde fren sorunlarıyla karşılaştım.”

“Yarışın sonlarına doğru ne yazıkki Fisichella’ya da pozisyonumu kaptırdım ancak aracın performansı neler yapabileceğimi göstermeme izin vermedi. Artık sezonun sonu ve bu seneden, özellikle Fernando’nun takım arkadaşı olarak çok şey öğrendiğimi söyleyebilirim.” dedi.


Yorumlar

  1. Enes Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    hikaye..
    aldığı 2 şampiyonluğu da biliyoruz.Raikkonen'in "Talihsizliği"
    Kimi McLaren'e oturursa görcez kırmızı'daki Alonso'yu…

  2. alonso'yu tutmuyorum. ancak durduk yere, mercedes benz'in satasmasini anlamadim. adam eski takimina, eski evine; veda etmis alt tarafi. buna bile kulp takmaya calismayin yahu ayip. fanatikligin bile bir siniri var.

  3. yaşar kardeşim amin diyorum başka bir şey demiyorum şimdi size iki mekanizmadan bahsedeceğim 1. eziklik mekanizması 2. ise savunma mekanizması

    eziklik mekanizması ki Mercedes Benz' in yaptığı durup durup hiç gereği yokken anlamı yokken birşeylere sataşan kendini ezik hissettiği yerde bi laf edip ortalığın rahatını bozan ve sonra karşısına geçip bundan keyif alan kişide vardır.
    Savunma mekanizması ise Alonsocu arkadaşların devamlı yapmak zorunda hissettiği şey böyle kişilere karşı kendi bildiğini savunan belgeler gösteren onların fikirlerinin yanlış olduğunu ispatlamaya çalışan kesimdir.

    Ve tıpkı benim bu açıklamayı yapmak zorunda olduğumu hissetmem gibi yeniden rica ediyorum kendinizi ezik durumuna düşürmeyin alonso başlığı altında huzuru bozmayın.

  4. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    yahu niye durup durup sataşıyorsunuz..yok mu sizin takımınız pilotunuz.bu eziklik,çekememezlik niye? ayrıca merak ediyorsan söyliyim neden unutmayacağını: dediğin gibi millete BATIRIP BATIRIP geri dönüyor.. millet kaşındıkça o BATIRMAYA devam edecektir..

  5. allah alonso fanlarına sabır versin arkadaşlar ilk temennim bu.sonrasında alonsonun şu sözü aklıma geldi ferrarinin kariyerindeki son takım olmasını umduğunu söylemişti sebebi ise o takımın f1 deki en zirve takım olduğu için ordan dönüşün ilerlemek değil gerilemek olacağını kabul ettiği içindi.bu büyük bir pilotun düşünebileceği ilk şey olsa gerek herhalde.

  6. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Neyi unutmayacak anlamadım, bir yıl sonra yine orada.Dönüp dolaşıp, karıştırıp, batırıp yine oraya dönmüyor mu ?

  7. 41 olan podyum sayısı olacak, pardon. 🙂

  8. güle güle alonso yolun açık olsun bizde seni unutmayacağız 7 sene demek dillere kolay renault ile kariyerinin en iyi yıllarını renault ile geçirdiğin için tşk ler siz bir aile gibiydiniz renault ile diyecek bişey yok renault ile toplam 468 puan toladın genel olarak 577 puana ship bunun 109 u mclarende toladığı puanlar en çok yarışa çıktığı takım renault dur RENAULT F1 FERNANDO ALONSO

  9. Bizde seninle birlikte harika geçen o yılları unutmayacağız Alonso, sesimi duyurabilsemde teşekkürlerimi sunabilsem seni bizimle tanıştıran Renault takımına..herşey gönlünce olsun Fernando.

  10. "Kariyerimin en harika 7 yılı burada geçti ve bunu asla unutmayacağım."

    2 şampiyonluk, 468 puan, 41 puan…

    Bu yüzden bile hatırlanır.

  11. Renaulta seni ve zaferlerini asla unutmayacaktır.Her ne kadar briatoreye kızsamda senin gibi bir pilotu formula 1 e kazandırdığı için minnettarım yolun açık Alonso yeni takımında nice şampiyonluklar yaşayacaksın inş:)

  12. don carleone avatarı

    bırak alonso bu sözleri hayat senin için yeni başlıyor asıl harika yılların ferraride geçecek bak bu sözlerimi duvarın bir yerine as bakar bakar beni hatırlarsın

  13. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    fernando alonso renault f1 team :((((

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir