2015 NASCAR Sprint Cup Michigan – Yarıda Kalan Yarışta Kurt Busch Zaferi

yazar:

kategori:

NASCAR’da sezonun 15. yarışı Michigan International Speedway’de yapılan ve yağmur yüzünden iptal edilen Quicken Loans 400 yarışını Kurt Busch kazandı.

Busch, 24. sıradan başladığı mücadelenin sadece son 6 turunda liderdi fakat son yağmur,fırtına ve yıldırımları beraberinde getirince yarışın tekrar başlamasını imkansız kıldı. Kurt Busch böylece bu sezonki 2. zaferini kazanmış oldu.

Sadece 1 tur lider gidebilen Dale Earnhardt Jr. 2., son yarışın galibi Martin Truex Jr.’ın 3. olduğu yarışta Matt Kenseth 4., Joey Logano 5. sıraları elde ettiler.

Polede başlayan Kasey Kahne 15., yarışı en uzun süre lider götüren isim olan Kevin Harvick ise lider giderken lastiğinin patlamasıyla 29. olabildiler.

138 turda 4’ü kırmızı bayrak olmak üzere 7 kez sarı bayrakların çıktığı yarışta Kyle Busch ve David Gilliland kaza yaparak yarışa veda ettiler.

NASCAR’da 15 yarış sonrası Chase sıralamasında Jimmie Johnson, Kevin Harvick, Kurt Busch, Martin Truex Jr ve Joey Logano ilk 5 sırada yer alıyorlar.

Sezonun 16. yarışı ilk sezon arasından sonra 28 Haziran’da koşulacak olan, sezonun ilk yol yarışı Sonoma Raceway’deki Toyota Save Mart 350 olacak.

1
2
3
4


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir