Renault, Daha Güçlü Motor İçin Güncellemeyi Geciktiriyor

yazar:

kategori:

Renault motoru kullanan takımlar, güncellenmiş daha hızlı motoru kullanmak için biraz daha beklemek zorunda kalacaklar gibi görünüyor.

Renault’dan Cyril Abiteboul geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada dayanıklılık sorunlarını artık kontrol altına aldıklarını ve bundan sonra performansa odaklanacaklarını söylemişti.

Renault performans için henüz güncelleme haklarından kullanmadı ve yeni motoru dynoda test ettiği biliniyor.

Red Bull’dan Helmut Marko “Evet bazı adımlar atılıyor ancak sonuçların çalışıp çalışmayacağını görmeliyiz. En geç 3 yarış içerisinde görmeliyiz.”

“Sabırlı olmalıyız. Bu günden itibaren 3 hafta sonra yeni projeyi görmeliyiz. Yeni proje şu anda dynoda ve çalışıp çalışmayacağını göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

“Renault, Daha Güçlü Motor İçin Güncellemeyi Geciktiriyor” için 5 yanıt

  1. Renault isteksiz başladı, bana göre bu uzun zamandır ve büyük maddi boyuta sahip Daimler Mercedes le olan yakın çalışmaların etkisinde değişkenlik gösterdi. Üç yıl önceki medya haberlerine bakarsak Mercedes spordan ayrılmaya yakın görünüyordu. Bundan sonra ne yapar bilmiyorum. Mercedes ya da Ferrari kadar prestij kovalamaya ihtiyacı yok bence, RedBull un bazen haddini aşan suçlamalarına da ‘olmuyor ne edek gardaş’ tarzı cevap belki. İnandığım şu ki istediği an en mükemmel sistemi piste çıkartır. Hatırlayalım ‘gezegende rakibimiz yok’ dediklerinde gerçek olduğunu rakipleri de kabul ettiler.

  2. Merco/honda/ferrari üçlüsünün ellerini açmalarını bekliyor reno,şakin bana blöf gibi geliyor :))

  3. Renault motor yapmayı unutmuş olamaz,bazı şeyleri garanti altına almadan yeni motoru kullanmayacaklar.

  4. Dynoyu degistirdiklerine dair bir haber vardi gecenlerde.

  5. ben size güveniyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir