“Bob Bell Manor’u Ayağa Kaldırabilir”

yazar:

kategori:

Manor pilotu Will Stevens, Bob Bell’in F1’deki tecrübesinin Manor için çok değerli olacağını söylüyor.

Bell geçtiğimiz ay teknik danışman olarak Manor takımına katılmıştı. Bell, takımda Toro Rosso’nun eski tasarım şefi Luca Furbatto ve Şef mühendis  Gianluco Pisanello ile birlikte çalışacak.

Stevens, bu isimlerin Manor’u ayağa kaldırabileceğine inanıyor.

“Hepsi de farklı takımlarla çalışmış çok tecrübeli insanlar. Bizim de ihtiyacımız olan buydu. Özellikle Bob gibi birinin ekibe katılması takımı ileriye taşımak adına çok olumlu olacaktır. Bana kalırsa, onun gibi biriyle anlaşmış olmak, takımın da doğru yolda ilerlediğini gösteriyor.”

“Takımda herkes istekli, nerede olmak istediğimizi biliyoruz ama elbette bunlar bir gecede olmayacak. Fakat ileriye dönük, büyük gelişim kaydetmeye başlamak için planlarımız var. Bob gibi biri bunu yapmamızda bize çok faydalı olacaktır.”

“Bu senenin maceranın başlangıcı olacağını biliyorduk. Elbette zor olacaktı. Ama ben ilerleme kaydedeceğimizden eminim. Nereye kadar gidebileceğimiz görmek heyecan verici olacak.”

Stevens, Bob Bell’in sadece takım için değil kendi gelişimi için de çok önemli olacağına inanıyor.

“Kişisel olarak ben de ondan alabileceğim her şey almalıyım. Daha önce dünya şampiyonlarıyla birlikte çalıştı. Eminim gelişmeme faydası olacak çok fazla bilgiye sahiptir.”


Yorumlar

““Bob Bell Manor’u Ayağa Kaldırabilir”” için 2 yanıt

  1. Renault: Bob, kardeş seni bu sene Manor’a yazdıralım, sen ordaki teknik yapıyı bir gör, eksikleri yaz çiz bize söyle. Düzelecek gibiyse satın alıp başlayalım.
    Bob Bell: Tamam patron, oldu bil.

  2. tm 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir