Vettel: “Ferrari’ye Geçmem F1’i Olumlu Etkiledi”

yazar:

kategori:

Dört kez dünya şampiyonu Sebastian Vettel, bu sene Ferrari’ye geçişinin Formula 1 için iyi olduğunu düşünüyor.

Geçtiğimiz günlerde Bernie Ecclestone, Alman pilotlar Sebastian Vettel ve Nico Rosberg’i spor için ellerinden geleni yapmadıkları konusunda eleştirmişti.

Ancak Vettel, Ecclestone’a katılmıyor ve Red Bull’dan Ferrari’ye geçişinin sporun yararına olduğunu düşünüyor.

Auto Bild Motorsport’a konuşan Vettel, “Bu değişikliğin F1 için bir bütün olarak olumlu etkisi olduğunu düşünüyorum. Almanya’da Michael’in Ferrari ile yarıştığı dönemlerle karşılaştırmalar oluyor. O zamanlar coşku çok büyüktü ama ben şimdi bile bunun birazını hissedebiliyorum.” diyor.

Ferrari’nin Formula 1’de çok özel bir yeri olduğunu belirten Alman pilot, “Bu takımın cazibesi çok özel ve eşsiz. Bir şekilde, taraftarlar Ferrari’ye diğerlerine oranla daha fazla destek veriyorlar. Tutku kesinlikle daha fazla.” diyor.

Vettel, “Ferrari sürücülerinin hız cezası almak yerine imza dağıttıklarını duymuştum. Michael (Schumacher) ve Felipe (Massa) bana bundan bahsetmişti ama bugünlerde gerçekliğini korumuyor sanırım.” diyerek gülümsüyor.


Yorumlar

“Vettel: “Ferrari’ye Geçmem F1’i Olumlu Etkiledi”” için 9 yanıt

  1. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Red Bull dayken biraz daha antipatik geliyordu çoğu kişiye. Sonrasında Ferrariye geçişi bir kaç başarılı yarışın ardından insanlar Sebe daha fazla ilgi gösteriyor. Kariyerinde pek az kez lider araçtan geride bir araç ile yarıştı. İnsanlar geride olanı daha fazla seviyor nedense 🙂

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      Aynen öyle bana da antipatik geliyordu.Aslın da ferrari de daha da gelişecek.Red bull zamanın da arka tarafta mücadelenin pek için de olmuyordu bunun sıkıntılarını çekiyor yarışlar da bu sene ama geliştiriyor eksik yönlerini bu mücadelenin için de oldukça daha iyi daha güçlü vettel izliyeceğimizden şüphem yok.

  2. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Yeteneklerine bir şey demiyorum ama şu an Ferrari-Alman(Schumi) fetişizminin nimetlerinden yararlaniyorsun. Bu bu kadar basit.

    1. O nimetlerin karşılığını vermek zordur. Verebilecek mi göreceğiz.

      Beklentiler, olması gerektiği gibi yüksek. Bir nevi, yüklü bir ağır topun altına girdi. Schumacher’in yeteneklerine sahip olmadığı su götürmez gerçek, hiç değilse onun çalışkanlığının bir parçasını yansıtabilmesi, onu şuan ki Formula 1’de yeteri kadar korunaklı ve güvende bölgede tutacaktır.

      Ferrari’de yarışıyorsan, kıyas noktası daima Schumacher’dir. Bu da ulaşılması en zor noktadır. Haydi bakalım.

      Merakla izliyoruz, izleyeceğiz.

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      On numara 🙂

  3. Doğru demiş, Hamilton ile girişecekleri mücadeleler yakında

  4. Ne içtiyse artık, uçmuş bu.

  5. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Katılıyorum koçum sana 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir