Toyota, F1 Geleceğini Pazar Günü Açıklayacak

yazar:

kategori:

Son bir kaç aydan beri, Japon Formula 1 takımının Formula 1’deki geleceğinin, kasım ayında yapılacak olan toplantı öncesinde belli olmayacağı söyleniyordu.

Bu toplantıda Toyota’nın gelecek hakkında planları ve 2010 bütçesi belirlenecek.

Ancak Auto Motor und Sport ve Independent, önümüzdeki günlerde Toyota F1 için kötü haberlerin çıkabileceğini iddia ediyorlar.

Toyota’nın Formula 1’en çekilmesi halinde bu Sauber takımı için iyi bir haber olabilir ve gridde yine 13 takım olmuş olur.

Ancak bu haber aynı zamanda son 2 yarıştır Formula 1 dünyasını etkileyen çaylak Kamui Kobayashi için de oldukça kötü bir haber olur.


Yorumlar

  1. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Toyotanın çekileceğine inanmıyorum. İnşallahtas çekilmezler.

  2. Benim anlamadığım Toyota'nın her sene f1 bütçesi konusunda kararı neden bu kadar geç verdikleri. Araç tasarlamada nasıl hareket ediyorlar acaba. F1 racing'de bir yazı okumuştum 3-4 yıl önce. Toyota'nın bir sezon içerisinde yarışırken aynı sezon içerisinde eş zamanlı birdahaki senenin aracını da tasarladığıyla ilgiliydi. Hatta o zaman Mike Gascoyne Toyota'da idi sanırım 2005 ve Toyota yine sezonun başında sansasyonel bir başlangıç yapmışlardı ama sonra bunu sürdüremediler aynen bu seneki gibi inişli çıkışlıydılar. Umarım iyi bir kadroyla devam ederler ve artık iyi bir istikrar sağlarlar. Bu sene onlar için olumluydu.

  3. Eger cekilirlerse en cok Kobayashi ye uzulurum..

  4. Arkadaslar bu araclarin uzerinde yuvarlak icinde ki E harfi neyi simgeliyor? bileniniz varmi? Yoksa Ecclestone`un E si mi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir