Vettel'in 2010 Hedefi "Şampiyonluk"

yazar:

kategori:

Vettel “Hem takım hem de kendim için daha iyisi için tek bir adım kaldı. Hedefimiz konusunda şüphe yok.” dedi.

Vettel ayrıca gelecek sene rekabetçi olamamaları için bir nedenin olmadığını söyledi.

Vettel “Daha bu seneden çok iyi büyümeye başladık.”

“İlk defa böyle bir mücadelenin içerisinde yer aldık ve Webber ile çok iyi anlaştık ancak öğrenilecek dersler vardı ve ben doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Takım çok harika iş çıkarıyor, takımda harika bir atmosfer var ve kesinlikle herkesin aileleri ile rahatlamaları için biraz tatile ihtiyacı var.”

“Ancak aynı zamanda herkes bir an önce dönüp, yeni aracı üretmeye ve bu seneden daha iyi olmaya motive olduğuna eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Kurtların olmadığı yerde köpekler kendini adam sanırmış.O bu seneydi Vettel, seneye ilk üçe girersen şanslısın..Yüksekten uçma hemen.

  2. efendimayin  avatarı

    Newey faktörünü unutuyorsunuz. Motorlarda yakın zaten.

  3. bence vettel iyi pilot harika değil zfr nin dediği gibi buda benim fikrim.son yarışta starttan sonraki en yavaş virajda lewis neredeyse duracak yanına kadar geliyor dışardan atak yapma cesaretini gösteremiyor.birde burada bir çok arkadaşın dediği gibi bu sene öyle aman aman geçişlerini izleyemedik.aracın uygun olduğu pistlerde zaten pole den başladı yarışlara.yani kısacası bana bu sene sadece ilk defa çıktığı iki yarışında zevk veren kamui yi vetel den daha iyi izenimi verdi.cesur ataklar çok iyi savunma hamleleri vs.

  4. Bana gerçekçi bir hedef gibi gelmedi. Tamam yetenekli falan olabilirsin ama, bu sefer kuralları farklı yorumlayamayan Mclaren veya Ferrari olacağına inanmıyorum. Red Bull'dan ötürü bence gerçekçi bir hedef değil…

  5. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Gelecek sezon Red-Bull hızlı olursaki olabilir Sebastian Vettel'de en az Lewis,Fernando,Felipe kadar şanslı bence. Tabii yine saçma sapan konuşma diyenler çıkacaktır ancak bence Sebastian'ın Lewis'ten Fernando'dan çok bir eksiği yok artık. (Tecrübe farkı vardı onu da kapattığına inanıyorum bu sezon) Sonuç olarak neden olmasın?

  6. vettel gelecek hayatında bunu başarabilecek kabiliyete sahip.

  7. Vallaha dünyanın en genç şampiyonu olmak için böyle bir sene verildi eline bu şansı değerlendiremedin sevdiğim bir pilotsun ama bundan sonra işin 4 kat daha zor…

  8. iyi bir surucusun vettel (yanlis anlamayin bu benim fikrim kimseyi baglamaz bence alonso yerine keske vettel gelseydi ferrariye gerci eninde sonun da olucak ya bari bu sene olsaydi)ama redbulla bu roz helede renault motoruyla 2. olsaniz dua edersiniz

  9. efendimayin  avatarı

    Seneye bence en büyük aday vetteldir, arabası çok iyi ve newey faktörü var. Vettel bu sene tecrübesizliği yüzünden bir kaç hata yaptı ama dersini aldı. Çok hızlı weberi saf dışı bıraktı. Hem sıralama hemde yarışta hızlı. Brezilyada ki şanssızlığını da saymassak yağmurda da çok iyi.

  10. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    vettel seneye gercek şampıyonlar önlere geri dönüyor bu biraz zor gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir