Hamilton'lar Raikkonen'i İstiyor

yazar:

kategori:

Hamilton, daha önce yaptığı açıklamalarda Heikki Kovalainen’in kalmasından memnun olacağını söylemiş, bunun üzerine 2008 şampiyonunun takım arkadaşı olarak rekabetçi pilot istemediği söylentileri çıkmıştı.

Turun Sanomat’a konuşan Baba Hamilton “Öncelikle ne Lewis’in ne de benim pilot seçimi üzerinde etkili olmadığımızı söylemek istiyorum.”

“Ancak eğer Kimi ve Heikki arasında karar verilecekse Heikki’ye karşı bir sorunum olmasa da ben Kimi’yi tercih ederim. Onu her zaman sevdik; o, harija bir takım arkadaşı ve işini harika yapıyor.”

“Kimi iyi birisi. O, en önde gelen aday ve Lewis’in yanında olabilecek en iyi sürücü; onlar birbirlerini iyi bir şekilde zorlarlar.” dedi.


Yorumlar

  1. bune kardeşim bura aile yetiştirme yurdu gibi yok massa nın babası yok hemıltının babası adamlar her yerde siz hiç kimi nin bırak babasını aileden kimi gördünüz herkes kendi reklamı peşinde iyiki var kımı farkı bu zaten yalnız ve özgür yok sevgilisi orda yok babası yok o yok bu varmı kimi gibisi allah aşkına helal olsun ona

  2. umarım mclaren raikkoneni alır
    hamilton ve raikkonen arasındaki rekabet seyredilmeye değer
    kimin galip olacağını şimdiden merak ediyorum

  3. konu hamiltonun korkup korkmaması değil orda kimiyi istemiyoruz dese olay olur bence zorunluluktan söyledi herkeste yedi istediklerini yapmış oldular ama…. bu arada isterse shumi olsun yanına güçlü pilot istemez bu insan bencilliği

  4. oggus lllts avatarı

    umarım gelir mc larene onun için ii olur

  5. alakasiz olacak ancak, yalniz bir sey dikkatimi cekti. yarislarda pek garajda falan gormuyoruz kimi'nin esini, ailesini yakinlarini, akrabalarini falan. favorisi spa'da bile son yarista eau rouge'a bakan tribunde izlemisti sanirim annesi, babasi.

    ama masallah massa ve hamilton'in babasiyla epey hasir nesir olmak zorunda kaldik 😛

  6. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Baba hamılton bence hıc bır yoruma mahal vermeyecek sekılde cok guzel akil ve sagduylu bır bıcımde sorulan sorulara cvp vermıs.kım olursa olsun oglu ıcın kotu demez ve hangı pılotun babası olursa olsun oglunun yanına gelme ıhtımalı olan kımı raıkonen e saygısızlık etmez.zatrn heıkkı mı raı mı dıye sorsanız heıkkı yı cok sevmeme ragmen kımı demesı bıle kımı yı onare etmektır.

    Ne kımı hamıltondan nede hamılton kımıden cekınmez.buna en guzel ornek spa 2008.4.turda kımı hıc bırsekılde korkmadan cekınmeden atak yaptı.37 tur kendısınden hızlı hamıltonu arkasında tuttu son uctur herkesce malum.son on yılın en muhtesem kapısması.ıkısıde kanmak bırbırlerını gecmek maglup etmek ıcın ellerınden gelenı ardlarını koymacaklardır.kaldıkı ıkı pılotun bır bırlerıne en ufak kotu bır yorumunu da duymadım.ne kanada 2008 den spa 2008 de nede japonyadakı starttan sonra.ıkısıde ıyı hızlı korkusuz pıltolar ve mucadeleyı en guzel sekılde yaparlar.bır kımı cı ve hamılton sever olarak ben cok keyıflenırım ıkıs takım arkadası olurlarsa.

    Kımı hala kazanmak ve sampıyon olmak ıstıyorum dedıkten hemde antony hamıltonun kımı yı ısterız gıbı bır acıklamasından sonra bencede artık kımı mc larene cok yakın.pzarlıklar yapılıyorsa mc larenın esıt davranması uzerınde oldugunu dusunuyorum artıtk.yoksa kımı de dunden razı mc larende.hayırlısı olsun.

  7. bebekken babalar oğullarına yerim p…ni der…oğlunu büyütmüş adam etmiş şimdide diyorki yerim paranı…bu adam hamiltonun babası olmasa bırak konuşmayı padocka sokmazlar. olacak o kadar yakında köşe yazarlığı ''nasıl başarılı olduk'' adlı kitapları çıkarsa şaşırmayalım…imreniyorum açıkçası…raikkonen gerçek bir rakip o gelirse farkında değiller bu kadar populariteleri kalmaz bence…ama yinede gerçek bir pilot hamilton. fakat son sene çok hata yaptı.

  8. psikolojik üstünlük sağlamaya çalışıyor. bütün sülale cümbür cemaat çocuklarına destek veriyorlar. taktire şayan bir durum. babanın evladına duası peygamberin ümmetine duası gibidir. dua içten gelen bir istek belirtisidir. hamiltonu başarılı kılan en önemli sebeplerden bir tanesi. çok isterdim babam yanımda olsun karşımda olacağına…ne demişler kader ne der peder ne der. yani…

  9. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    İkiside hızlı,ikiside rekabetçi.McLaren içinde onlar içinde ideal olur bence.Brown bir suretini sergilemiş olsada,Senna-Prost rekabetine benzer bir durum hem McLaren e,hem Hamilton a,hem Rai ye,hemde bize yarar 🙂

    Berbat bir sezondan sonra düşen ilgide artar biraz(Honda,BMW,Toyota bu yüzden ayrıldılar aslında,ekonomi bahane)..

  10. yuh ya valla yuh hala korkuyor vs. felan yazan arkadaslar var. değil hamilton hiç bir pilot takım arkadasından korkmaz, korkamaz yarışçı bu adamlar kendine güveni olmasa oturabilir mi o koltuğa. çok komiksiniz valla çook..

  11. adama sormuşlar ne desin raiyi istemiyoruz ondan korkuyoruzmu desin.sonuçta hamiltondan bahsediyoruz.arkadaşlar objektif olalım.yarışsınlar f1 e zevk katsınlar.kimin daha iyi pilot olduğunu hep beraber görelim.ayrıca rai veya hamilton birbirlerine üstünlük sağlasa bu diğerinin kötü pilot olduğunu göstermez biliyoruz ki bu pilotlara alonsoda dahil en iyileri.aralarındaki tek farkı etkileyecek şans faktörü olacaktır.

  12. bana da anlasildi da boyle aciklamalar geldi gibi geliyor ama umarim ters koseye yatirmazlar bizi.

  13. boş laflar ne desin kimiyi istemiyoruz çünkü korkuyoruz mu? kim bunu söyler??şimdi mclarenciler sevinmicek ama olaylara hep tek yönlü bakıyorsunuz

  14. kaan kaanhan avatarı

    McMerc Rai ile 2 yıllığına anlaştı gibisinden haberler geliyor, bakalım doğru çıkacakmı.

  15. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Ok Dostum..K Bakma,Benim Hatam Olmuş

  16. sabiha meriç avatarı
    sabiha meriç

    ya ben bu hamilton ailesini gittikçe daha çok sevmeye başlıyorum (= 2008deki canada ve spadan snra bayaa bi nefret ettiğimi hatırlarım yani kötülemek manasında değil ama insnların düşünceleri değişebiliyomuş hemde ne kadar koyu kimici olunursa olsun.. 2010da kimi ve lewis arasında bi sürtüşme yaşanıcağını düşünmüyorum çnkü lewis alonsoyla bile elinden geldiğnce sürtünme yaşamamaya çalıştı, kimi gibi kimseyle sorun yaşamayan biriyle hiç kötü bi olay yaşanmaz umarım.. çünkü ikisi de işinde gücünde pilotlar kendilerini şampiyonluk kazanmaya adıyacaklarını düşünüyorum.

  17. Marlboro Project 4

    Kimi'yi Lewis'ten Değil Lewis'i Kimi'den üstün göstermiş

  18. inci incili avatarı

    aslında bu açıklama anthony hamilton'un ne karad hırslı biri olduğunu gösteriyor. oğlunun yanına güçlü bir rakip istiyorki lewis daha iyi olsun. 'onlar birbirlerini zorlarlar' çok hırslı çok.

  19. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Burda Bile Kimi'yi Lewisten Üstün Göstermis Diyorsunuz Ya Helal Olsun….

  20. Eşit muamele??? Kilit nokta bu olur o zaman. Gerci Kimi daha once oldugu takıma geri donecegi icin biraz daha değişik olur işler.

  21. korkma korkmama olayı degil bu. takımın size guvendigini biliyorsanız ve kazanma potansiyeliniz yuksekse yanınızda cok iyi birini daha istemessiniz. yani lewis kimi nin gelmesini cok istiyor degil. bence kimi nin gelecegi belli oldu ve pozisyon alıyor, mesaj veriyor kendisinden cekinmedigi seklinde, ki bence dogru bir yaklasım

  22. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    benim içimden bir ses bu transaferin olmayacağını söylüyor ama…

  23. Alonso-Massa ikilisinden daha spectacular bir cift olur bence de 🙂

  24. efendimayin  avatarı

    Hani korkuyordu kimiden ? Ne oldu tam tersine lewis mücadele seven birisi kimiyi istiyor çünkü onuda yenmek istiyor (not lewisci değilim)

  25. sercan  KILIÇ avatarı
    sercan KILIÇ

    eğer kimi mclarene geçerse bence mclaren yenılmez olucaktır bu arada anthony hamiltonuda tebrik etmek lazım güzel bi konuşma yapmış..

  26. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Senna-Prost
    Raikkonen-Hamilton

    bizede tadını çıkarmak ve istediğimizi desteklemek düşer

  27. Pilot seçiminde söz sahibi olma gibi bir durumları olamaz zaten kim gelirse gelsin.Lewis işini yapsın yeter.

  28. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Bu kiminin mclarenle anlaştığı demektir.Yakında açıklarlar.

  29. O, en önde gelen aday ve Lewis'in yanında olabilecek en iyi sürücü; Lewisi üstün göstermiş Raikkonen'den

  30. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Anthony Hamilton oğluna güveniyor Hamiltonda bu güveni herkese fazlasıyla verdi zaten,eğer Kimi Mclarene giderse eşit araçlarda yarışırlarsa ve takımdan eşit muamele görürlerse bana göre bu f1 tarihinin en büyük takım içi mücadelesi olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir