Hamilton “Akıl Oyunlarına İhtiyacım Yok”

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Lewis Hamilton, bu sene bir kez daha şampiyon olabilmesi için rakiplerine karşı akıl oyunlarına ihtiyaç duymadığını söyledi.

Sürekli Ayrton Senna’nın hayranı olduğunu dile getiren Hamilton, pist dışında Senna’nın Prost ile yaşadığı tarzda mücadeleyle ilgilenmediğini söyledi.

Playboy’a konuşan Hamilton “Bazı insanlar akıl oyunları oynamayı severler ancak benim buna ihtiyacım yok.”

“Söylemem gereken şeyi pistte söylemeliyim. Pistte yaptıklarınız herhangi bir kelimeden ya da psikolojik oyundan daha yüksek seslidir.”

“Takım arkadaşımla aramda olanlara dikkat vermiyorum. Gülüp geçiyorum. Geçmişte bu tip durumların kariyerimi etkilediği dönemler oldu ancak öğrenip ders çıkarabiliyorsunuz.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton “Akıl Oyunlarına İhtiyacım Yok”” için bir yanıt

  1. Strong_Union avatarı

    Rosberg pek konuşmuyor yorumda yapmıyor doğal olarak akıl oyunu söz konusu değil acaba kimleri kastediyor. Geçen sene olsa Rosberg derdim ama bu sene kendi kabuğunda bir Rosberg var.

    Takım arkadaşımla aramda olanlara dikkat vermiyorum. Gülüp geçiyorum. Geçmişte bu tip durumların kariyerimi etkilediği dönemler oldu ancak öğrenip ders çıkarabiliyorsunuz. Ben burda 2007 yi kastettiğini düşünüyorum

    (Bazı insanlar akıl oyunları oynamayı severler ancak benim buna ihtiyacım yok.) Bu konuda kafası zehir gibi çalışan bir pilot tanıyorum ben.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir