Vettel de Daha Riskli F1 Olması Gerektiğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu Sebastian Vettel, Formula 1’in daha iyi hale gelmesi için araçları sürmenin daha tehlikeli ve riskli olması gerektiğini düşünüyor.

Niki Lauda ve Kimi Raikkonen geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarda geçmişte sporun daha tehlikeli olmasından faydalandığını söylemişti.

Son yıllarda ise araçlar yavaşlarken pistler daha güvenli hale geldi.

Vettel “Babamla Hockenheim’daki uzun orman düzlüğünde izlediğimi ve motor seslerinin çığlığını çok uzaktan duyduğumu hatırlıyorum.”

“Formula 1 aracını ilk kez kullandığımda dürüst olmam lazım ki korkmuştum. Lütfen beni yanlış anlamayın. Formula 1 aracını sürmek hala zor ancak eskiden Formula 1 aracı sürmek için daha büyük toplara ihtiyacınız vardı.” dedi.

Vettel ayrıca bir kez daha Bernie Ecclestone’nin kendisini özel hayatını çok gizli tutması nedeniyle eleştirmesi konusuna değindi.

Vettel’in sevgilisi Hanna’dan bir çocuk daha beklediği iddia ediliyor ancak Alman pilot bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Vettel “Şahsen Roger Federer’in ne sürdüğün ya da kız arkadaşının neye benzediğini merak etmiyorum. Ben sadece sporcu olarak neler başardığıyla ilgileniyorum.” diyerek cevap verdi.

 


Yorumlar

“Vettel de Daha Riskli F1 Olması Gerektiğini Düşünüyor” için 9 yanıt

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      😀

  1. ” Formula 1 aracını sürmek hala zor ancak eskiden Formula 1 aracı sürmek için daha büyük toplara ihtiyacınız vardı.” dedi. ”
    😀 Koptum

    1. Adam haklı 😀 😀

  2. Güzel cevaplamış. Konu güvenlikten açılmışken güvenlik aracının sahalarda ender rastlanan hareketleri için 🙂 : https://www.youtube.com/watch?v=0MlGucYOxOM

    1. Maylender eve geç kalmış bence 😀

  3. Bernie’de biliyor yarışların izlenirliliğinin azaldıgını. O yüzden topu Vettel ve Nico’yu atarak bu durumu suçlayacak birilerini arıyor kendince. Herkesin bir özel hayatı var herkes göz önünde olmak zorunda değil. Vettel yapması gerekeni yapıyor zaten pistte. Hep takdir etmişimdir Vetteli özel hayatını bu denli saklayıp gözler önünde olmadıgı için.

  4. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Seb vurdu ve gol oldu yakışır 🙂

  5. ben böyle iyi bir cevap görmedim tam kapak olmuş Ecclestona “Şahsen Roger Federer’in ne sürdüğün ya da kız arkadaşının neye benzediğini merak etmiyorum. Ben sadece sporcu olarak neler başardığıyla ilgileniyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir