Barrichello, Williams'ın Galibiyet Hasretine Son Vermek İstiyor

yazar:

kategori:

37 yaşındaki Brezilyalı sürücü, gelecek sene 2004’ten bu yana galibiyet kazanamayan ancak Formula 1’in en başarılı takımlarından birisi olan Williams adına yarışmaya başlayacak.

Barrichello “Williams’ı seçtim çünkü onlar kağıt üzerinde ve teknik olarak heyecanverici geldiler ve uzun zamandır bunu istiyordum.”

“Geçen 10 yıl içerisinde görüşmeler oldu ve neredeyse anlaşma yapmıştık ve sonunda birbirimize şans verme zamanını yakaladık.”

“Bu benim için en iyi seçenek, çok iyi sürüyorum ve kendimi çok iyi hissediyorum ve Williams’ın artık kazananlar arasına dönme zamanının geldiğini düşünüyorum.”

“Bu deneyim ve gençliğin en iyi birleşimi olacak ve birlikte iyi zaman geçireceğiz.”

“Williams bu sene kazandığı puanlar bakımından iyi iş çıkardı.”

“Nico Rosberg, özellikle sezonun başında elinde olan paket ile çok iyi işler başardı.”

“Artık ben bu ailenin bir üyesiyim ve onların araçlarındaki gelişimden oldukça etkilenmiştim ve Williams’ın gelişim hızı çok iyiydi.”

“Gelecek sene iyi olacak bazı şeyler var. İyi olacak çünkü onlar grup olarak, üretici olarak gelişiyorlar ve benim deneyimlerimle de gelişimi sürdürecekler.” dedi ve Cosworth sürecek olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu belirtti.

Barrichello da takım değiştiren diğer isimler gibi Williams aracına ilk kez şubat ayında yapılacak testlerde geçebilecek.


Yorumlar

  1. williams takımı tüm zamanların en başarılı 3. takımıdır. 1993 te prostla şampiyon oldukları bir sene varki araç seneye yarışmaktan men edilmiş. zamanında o kadarda iyi araçlar üretmiş. rubenste iyi bir pilot. olabilir…

  2. görecegiz
    eger dedigi gibi olursa vay f1 in haline frank williamsı susturmak zor olur artıkın

  3. çünkü barichello hazırlaycak arabayı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir