Brawn "Button'ı Rahatsız Etmek İçin Teklifler Geldi"

yazar:

kategori:

Brawn ve 2009 dünya şampiyonu Jenson Button, henüz 2010 için anlaşma sağlayamadılar ve bazı takımlardan Button’a teklif gittiği yönünde haberler çıkıyor.

BBC Radio 5’e konuşan Brawn “Jenson’un anlaşmasal durumunun farkına varan ve onu şampiyonada huzursuz etmek isteyen bazı isimler oldu.”

“O, bazı taktiklerin bu nedenle olduğunu biliyordu.” dedi.

Brawn ayrıca takımın 2. pilotunun Button’ın durumu anlaşılır anlaşılmaz açıklanacağını söyledi.


Yorumlar

  1. ben daha evvel türkiye f1 i takip ediyordum. burası daha güzel bir site. geçen yarışta araç ağırlığını 3 saat önce burası bildirdi. emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

  2. benim anlamadığım küçük bir ayrıntı var 😀

    bütün pilotlar avrupada radyoya konuşuyorlar. ya bunlarda televizyon yayını gelişmemiş mi? :)))

    buttoncum gelecek sene de rekabet edebilen arabalar ve pilotlar arasında aynı başarıları alırsan gerçekten birşeyler yapmış olursun. bence bu seneki şampiyonluğun, ortamı boş buldun o şekilde oldun anlamına geldi

  3. rakibini geçebilmek için pilotun aklını çelmekten medet uman takımdan da, şampiyon olduğu halde başka teklifler yüzünden düzeni bozulan pilottan da, pilotuyla henüz anlaşma imzalamamış olmasının nedenini, başka takımların düzen bozmaya çalışması olarak açıklayandan da, hayır gelmez..

  4. ya reklam gibi geliyor bana. button brawnda kalmalı bence. ikinci pilot olarak da kobayaşi'yi görmek isterim.

  5. karşı tarafı geçmek için sadece başarılı olmak yetmez. onun düzeninide bozmak lazım. doğru olabilir. ama bunu kim yapmıştır? onu çözemedim.

  6. Biran önce anlaş button Brawn ile yoksa açıkta kalacaksın McLaren'in seni alacagı falan yok kandırma kendini.

  7. Kör ölür badem gözlü olurmuş Button'ın durumu da bu. Şampiyon olunca kıymete bindi ama abartıldığı kadar da Button için sırada bekleyen takımlar olduğuna inanmıyorum.

  8. efendimayin  avatarı

    Amma abarttınız ha iyi ki şampiyon oldu. Kim ne yapsın buttonu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir