Kobayashi Gözlerini Yeni Takımlara Çevirdi

yazar:

kategori:

F1times’a konuşan Kobayashi “Açıkçası Toyota koltuğum gitti, 2010 anlaşmasına yakındım ancak 4 yeni takım ve henüz açıklanmayan diğer takımlar ile bazı seçenekler var ancak mevcut takımlar için ben bir riskim ve bu moral olarak iyi değil. Bir koltuk kazanacağıma inanıyorum ve eğer bir takım seçmek zorunda kalsam Lotus’u seçerdim. İsmi gerçekten yeterli.”

“Toyota bana koltuk bulmak için çalışıyor ve aynı şey Kazuki Nakajima için de geçerli. Toyota spora daha fazla devam edemeyeceğini ancak kariyerime mümkün olduğu kadar yardımcı olacağını söyledi.”

“Bir kaç yeni takımda seçeneğim var ancak bunlar yeni takımlar. Mclaren benim seçeneklerim dışında, Ferrari aynı, Renault’dan emin değilim, Red Bull dolu, Brawn sanırım Rosberg’i aldı, Williams tamam, Sauber’in gelecek sene olup olmayacağını bilmiyorum, Toro Rosso ise aynı sürücüleri istiyor. Benim için seçenekler 4 yeni takımda.” dedi.


Yorumlar

  1. kaderinde varsa yarışırsın be kobayashi. glock o kazayı yapmasa kendini gösteremeyecektin ve çoktan gitmiştin babanın suşi dükkanına 🙂 biçok çaylaktan daha iyi oldugunu ve bi koltuk kapmanı umuyorum.

  2. İnş.seneye seni gridde görme fırsatımız olur.

  3. eh, simdi olmustur umarim 🙂

  4. sayın kestanur arkadasım sen herhalde son 2 yarısı izlemedin??

  5. kestanur söylemem avatarı
    kestanur söylemem

    yüzünü görmeden kim olduğunu nasıl anlayalım?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir