Brawn, USF1'in Henüz Kaza Testini Geçmemesine Şaşkın

yazar:

kategori:

Blick ve Auto Motor und Sport’ta bu hafta çıkan haberler için Brawn: “Resmi testlere hazır olmak için son iki aydır yeni aracn kaza testlerini yapıyoruz”

“Yeni bir takım da, eğer sezon başına hazır olmak istiyorsa böyle yapmalı”

Alman Auto Motor und Sport, Charlotte kökenli takımın 2010’da yarışmak için hazır olma şansını “0” olarak değerlendiriyor.

Ayrıca USF1 için bir diğer seçenek 2010 girişini başka birine satmak.

Bununla birlikte gelen haberlere göre USF1 sportif sorumlusu Peter Windsor hariç bütün takım patronları, resmi giriş haklarının satılmasının yasaklanmasını istemiş.


Yorumlar

  1. kaza testi diyince benimde aklıma renault geldi 2005 miydi 2006 mıydı tam olarak hatılamıyorum kaza testini geçememiştik sonra geçmiştik ve şampiyon olmuştuk 2009 da ise 29 un ön ve arka kısmında darbede fazla parçalanma olduğu için düşük not almıştı ama takım bunun ocak 19 a kadar halledileceğini bildirmişti ve halletmişti bu sorunu

  2. 12 Ekim 2009, Ecclestone: "Bütün Yeni Takımlar Yarışamayabilir", http://www.trf1.net/formula1_haberler/10667-ecclestone-butun-yeni-takimlar-yarisamayabilir-haberi.html

    "Bernie Ecclestone, Formula 1'e girmesi kabul edilen yeni takımlardan bazılarının Mart ayında Bahreyn'de gridde yer almama ihtimalini kabul etti."

    "Bununla birlikte yeni takımlardan biri veya daha fazlasının Formula 1'e planladığı zamanda giremeyeceği yönünde de söylentiler çıktı. Çünkü giriş konusunda kendilerini cesaretlendiren "bütçe sınırı kuralı" sonuçta rafa kalkmıştı."

    Kaza testi geçemedi haberini okuyunca aklıma Ecclestone'un düşünceleri geldi. Renault'un hazırladığı bir aracın daha kaza testlerinden geçemediğini hatırlıyorum ve Renault sonra bu durumu düzeltmişti ama Renault'un bütçesi ile USF1'in bütçesi arasında epey fark var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir