Aerolab, Lotus İddialarını Yalanladı

yazar:

kategori:

Son günlerde, Lotus’un yayınladığı rüzgar tüneli modeli fotoğraflarının 2009 Force India aracına oldukça benzediği yönünde iddialar ortaya çıktı.

Aerolab bu iddiaları yalanladı ve anlaşmada ciddi ve ısrarcı bir şekilde kural ihlali yaptığı gerekçesiyle Force India’ya dava açacağını belirtti.

Aerolab “Bizim olumsuz konulara yorum yapmamız oldukça olağan dışı ancak son günlerde bizim Lotus ile teknik birlikteliği olan Fontech’e bilgileri transfer ettiğimiz haberleri üzerine başka çaremiz kalmadı.”

“Bu söylentiler sadece firmanın ismini ve profesyonelliğini lekelemek, aynı zamanda ilgilileri gerçeklerden uzaklaştırmak için çıkarıldı.”

“Gerçek şudur ki Aerolab, üstüne düşen görevleri yapmayan Force India’ya dava açıyor.” dedi.

Aerolab, dava açma firkinin şu an için beklemede olduğunu ve yine gözden geçirileceğini belirtti.


Yorumlar

  1. bu arada cevap veremedim affet hoşbulduk minardi kardeş…zaten hiç ayrılmadımki…insan sevdiklerinden kopamıyor. sevdikleri sevmese bile…

  2. gönül ne kahve ister ne kahvehane…
    gönül muhabbet ister kahve bahane…

  3. Buradaki bütün haber yorumlarında aynı şey oluyor. İlk birkaç yorum haberle ilgili, daha sonraki yorumlardan biri haberle ilgiliyken aynı zamanda haberden bağımsız kişiye yönelik yorum da içeriyor. Sonra yorum yazılan kişi ya da başkası cevap verince de haberin içeriğiyle alakasız onlarca yorum ortaya çıkıyor. En başta yorum yazdın yazdın yazamazsan diğer yorumlarla sürüklenip gidiyorsun.

  4. google da 608 bin sonuç çıkabilir ama hepsi o konuyla ilgili olacak değil sonuçların çoğu hafıza ile ilgilidir neyse ama gerçek anlamı fotoğrafik hazıfa;)
    Ve evet hakikaten benzeyen çok yer var hakikaten özellikle burun ve ön kanat benziyor.

  5. fotoğraf hafızası yazınca google da 608.000 sonuç çıkıyor. senin dediğin daha doğrusu haklısın. her haberin altına yetişmek çok zor değil. tabii haberlerle alakalı bigi yazmakda en doğru olanı. senin dediğin gibi bir seviyede insan olamadık ne yapalım. rahatsızlık veriyorsam kusura bakma.

  6. musab çok gereksiz şeyler yazıyosun, bi kere ona fotoğrafik hafıza denir, işin yok mu abi senin böyle her haberin altına nasıl yetişiyosun anlamıyorum, bir haber okursun, ardından yorum yapmak için malzemen varsa bunları derleyip yazarsın, her yere yazmaya hakkım var abi dersen böyle devam et o zaman derim sana, saygı da duyarım..

  7. apo oturup bunları nasıl ezberliyorsun hayret. imam şafi unuttuğum birşeyi hatırlamıyorum demiş. sende fotoğraf hafızası var galiba…

  8. gerçek anlamda benzeyen bir çok yeri var ama. sidepodların arka bölümü, burun, ön kanat. bakalım ne olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir