Horner: “Mateschitz’in Ayrılma Tehdidi Boş Değil”

Red Bull Racing’in Takım Patronu Christian Horner, takımın sahibi Dietrich Mateschitz’in son yorumlarının ardından Red Bull’un F1’de kalmasını garanti edemeyeceğini söyledi.

Renault’nun düşük performanslı motoru nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Mateschitz, mevcut durumdan rahatsız olduğunu dile getirmiş ve Formula 1’e olan heyecanını kaybettiğini söylemişti.

Horner, “Dietrich herkesin önünde fazla konuşmaz ama konuştuğu zaman onu dinlemeniz gerekir. Kendi fikirlerini ve düşüncelerini paylaşıyor. Şu anda kesinlikle hüsran yaşıyor.” diyor.

Red Bull’un sporda kalıp kalmayacağı sorulduğunda, “Bunu söyleyebilecek konumda değilim. Başkan Dietrich. Onu dinlemek zorundasınız. Umarım durum o noktaya gelmez. Bir çözüm bulmamız gerekiyor. Red Bull’un sporda kalması F1’in yararına olur.” diye cevap veriyor.

Horner, Renault’nun son güncellemelerinin de Red Bull için çok mühim olduğunu söylüyor.

“Mesela Mercedes ile aramızdaki farka bakarsak, farkın nedeni %80 motor, belki %20 şasi kaynaklı diyebiliriz. En hızlı çözüm elbette daha fazla motor gücü elde edebilmek. Renault, fabrikada çok sıkı çalışıyor ama motordaki sorunları çözmek ne yazık ki fazla zaman istiyor. Elbette biz de aracı geliştirmeye devam ediyoruz.”

 


Yorumlar

“Horner: “Mateschitz’in Ayrılma Tehdidi Boş Değil”” için 5 yanıt

  1. Sahte kabadayinin yancisi konusmus.Abim bir kizarsa…

  2. Yaşını başını almış koskoca takım patronu 4 yıllık hükümranlıktan sonra tehditlere veryansınlara ve ağlamalara başlarsa, 20 li yaşlardaki pilotlar ne yapmalı acaba.Hiç şampiyon olamayanlar , podyum yüzü dahi göremeyenler ve daha niceleri.
    Mateşiz bir f1 pilotu olsaydı ne yapardı.4 yıl üst üste rüyalar aleminde gez sonra sıra başkalarına gelince aç ağzını yum gözünü.

  3. ağlama lobisi başlar..

    bize ekstra imtiyazlar..

    ya bu güne kadar aldıklarınız..

    işte şimdi onların diyetini ödeme zamanı.

  4. Büyük takım puan alamadığı sezonun ardından ağlamayan tekrardan işe koyulan bu spora gönül vermiş takımdır Red Bull Racing’de öyle mi değil mi bize yıllar gösterecek

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      Bir şeylerin değişmesi için birilerinin kurban gitmesi gerekiyor 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir