Brawn Uyardı: "2010'da Daha da Fazlası Gelecek"

yazar:

kategori:

Brawn “Şu anda motoru yeni araca iyi bir şekilde yerleştirdik bu yüzden soğutma, egzost, hava kutuları ve bu tür tüm bölümler araç için daha iyi bir şekilde geliştirildiler.”

“Bizim için önemli olan Mercedes ile 2. senemizi geçirecek olmamız ve bu bizim daha iyi kurulum yapmamızı sağladı çünkü erken çalışma şansını yakaladık ve gerekli egzost sistemini hazırlayıp vites kutusunu, şasiyi motor için uygun bir şekilde tasarladık ve doğru soğutucuları araca koyduk… bu nedenle bu tür şeylerden kazanç sağlamamız gerekiyor.” dedi.

Brawn ayrıca, motoru aceleci bir şekilde yerleştirme değişikliklerinin sezon ortasında yaşadıkları sorunun bir parçası olduğunu söyledi.

Brawn “Sezonun ilk bölümünde en hızlı aracımız vardı, sonunda ise bir grubun içerisinde yer aldık.”

“Motorun yerleşimi konusundaki bazı tavizler bizi çok fazla yaraladı.” dedi.

Brawn, 2010 aracına 2009 aracına başladıkları kadar erken başlamamış olsalar bile gelecek sene için iyi durumda olduklarını düşünüyor.

Brawn  “Bu sene yaptıklarımız ile gelecek sene yaptıklarımız arasında bir denge kurmaya çalıştık.”

“Bulduğumuz her şeyi araca koymadık çünkü gelecek seneki araçta ihtiyacımız olacağını düşündük ve dengeli bir şekilde geliştik.”

“Gelecek seneki araçlarda yakıt tedariği olmayacak, farklı şasi şekilleri olacak ve farklı lastik boyutları olacak; bu yüzden bayağı farklılık olacak.”

“Bu yüzden tek sezon iyi olmakla yetinmek istemedik, bu sene ile gelecek seneyi dengelemek zorundaydık.” dedi.


Yorumlar

  1. Yorumlarda açık bulmak bir kötülük değil, başarılı olmak için gereken bir şey. Brawn'ı bu konuda suçlamak ve hatalı olduğunu söylemek oldukça yanlış.

    "Bulduğumuz her şeyi araca koymadık çünkü gelecek seneki araçta ihtiyacımız olacağını düşündük ve dengeli bir şekilde geliştik."

    "Şu anda motoru yeni araca iyi bir şekilde yerleştirdik bu yüzden soğutma, egzost, hava kutuları ve bu tür tüm bölümler araç için daha iyi bir şekilde geliştirildiler."

    Açıklamanın bu bölümleri kilit noktalar. Mercedes ile daha fazla ve geniş zamanda iş birliği yapacaklardır. Seneye güçlü olma ihtimalleri yüksek.

    Ayrıca Adrian Newey seneye pek bir farklılık olmayacak demişti (ekim 2009 F1 Racing), Ross Brawn tam tersini söylemiş. Bakalım hangisi doğru olacak.

  2. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    adam haksız da sayılmaz şimdi sıfırdan yapacaklar, öncekinden daha uyumlu olmak zorunda. En önce olmasalarda benim fikrim yine 4 büyük takımdan biri olacaklar. Bu bile fazlasıyla yeterli.

  3. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    ferrari ve mclaren'den daha fazlası gelecek diyoruz ama şunu iyi bilelim bu sezondan zaten brawn'ın iyi bir aracı vardı. brawn ne dediyse gerçekleştiriyor gerçekten.. ferrari daha doğrusu montezemolo böyle bir adamı kaybetiği için pişmanmıdır acaba ?

  4. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Fakat Ferrari-Mclaren'danda Daha Fazlasi Gelecek 😉

  5. Yavaş demek istiyorum 🙂 Bana inandırıcı gelmedi. Çok üstün bir araba yapamayacaklardır çünkü mühendislerinin ve mevcut ar-ge teknolojilerinin diğer takımlardan daha iyi olduğunu sanmıyorum…

  6. Farklı yoruma açık yerler keşfettiniz yine galiba!!!

  7. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    sponsoru da öğrensek

  8. bu adam boş konuşmaz. ne dediyse yapıyor.
    gelecek sene güzel olacak. teşekkürler brawn heyacan katıyorsun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir