Arrivabene “Kazanamazken Şikayet Etmek Kolay Oluyor”

yazar:

kategori:

Ferrari’nin Takım Patronu Maurizio Arrivabene, Red Bull’un sahibi Dietrich Mateschitz’in Renault motoru nedeniyle zayıf kalmaya devam ederlerse Formula 1’den ayrılma tehdidinde bulunmasını önemsemedi.

Mateschitz, Renault’nun mevcut durumunun Formula 1’e olan ilgisini kaybetmesine neden olduğunu ve bu şekilde devam edemeyeceklerini söylemişti.

 

Arrivabene “F1 böyledir. 4 şampiyonluk kazanırken mutlu olmak ve aynı zamanda artık kazanmazken şikayet etmek kolaydır.”

“Bir kaç sene kazandıktan sonra bir kaç sene kaybedebilirsiniz. Sporun güzelliği burada çünkü her şey tahmin edilir olursa o yarış olmaz. Farklı bir şey olur. Bir şeyler yanlış gittiğinde durumu kabul etmeli ve doğru yoldayken mutlu olmalısınız.” dedi.

1950’de Formula 1’e giren ve tüm senelerde mücadele eden Ferrari 1999 ile 2004 yılları arasında art arda 6 takımlar şampiyonluğu kazandı ancak son 6 senedir şampiyonluk kazanamadı.

Red Bull ise 2005’te spora girdikten sonra 2010-2013 yılları arasında art arda 8 pilotlar ve takımlar şampiyonluğu kazandı.

 


Yorumlar

“Arrivabene “Kazanamazken Şikayet Etmek Kolay Oluyor”” için bir yanıt

  1. Rasim Ozan Kütahyalı avatarı
    Rasim Ozan Kütahyalı

    Ferrari renaulttan uzaklaşırken mercedeslere yaklaşıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir