Massa “Williams Ferrari’yi Zorlamaya Devam Edecek”

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Williams’ın bir kez daha Ferrari’yi geçmeyi başarmasının ardından ilerleyen yarışlarda zorlamaya devam edeceklerini söyledi.

Kanada’da 3. sıradaki Raikkonen’in spin atmasının ardından Valtteri Bottas podyuma çıkmıştı. Bu sefer ise Vettel pit stopta sorun yaşadı ve Massa podyuma çıkmayı başardı.

Massa “Bugün harika bir sonuç aldık. Önümüzdeki takımın hatası ile karşımıza çıkan fırsatı değerlendirdik.”

“Öne geçmemizin ardından performansımızı kontrol altında tuttuk. Vettel’e kıyasla biraz yavaştık ancak yine de onu arkamda tutmayı başardım ve önemli olan bu. O yüzden mutluyum. Oğlum 3. olabileceğimi söylemişti ve haklı çıktı.”

“Takım için iyi bir sonuçtu. Ferrari’ye karşı puanlar kazanmak, Kimi’nin başına gelenlerin ardından önemliydi. Pes etmiyoruz. Sonuna kadar savaşacağız.”

“Onlar bize göre daha hızlı arabaya sahipler ancak biz de gelişmek ve tekrar onların önüne geçmek için zorluyoruz.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Massa “Williams Ferrari’yi Zorlamaya Devam Edecek”” için 2 yanıt

  1. vw-tdi-power avatarı

    Mercedes ile Ferrari’nin durumu Williams ile Ferrari arasına da geçerli. Ancak sorun olursa geçebiliyor Williams, onun için boşa umutlanmanın anlamı yok maalesef..

    Ama Felipe bu yarışta gayet iyiydi, takım değerli puanlar kazanıyor birkaç yarıştır gayet memnunum ben durumdan 🙂

  2. Ferrari de bu mallık varken massa daha çok zorlar alonzo haklıymış Ferrahi de bir halt olmaz anca ikinci olur bugünü unutmayın seneye de bir halt olmaz ferrariden

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir