"Brawn Mercedes Olabilir; Whitmarsh Görevini Kaybedebilir"

yazar:

kategori:

Auto Motor Und Sport, Mercedes’in Brawn’ı satın alma çalışmalarının devam ettiği ve takımın gelecek sene muhtemelen gümüş renkli araçla piste çıkacağı yönünde.

Ancak takımın resmi olarak Mercedes olmasının Mclaren’e bağlı olduğu iddia ediliyor.

Mclaren 2010 sezonu için Mercedes’in Red Bull’a motor sağlamasına karşı çıkmıştı ancak 2009 sezonu öncesinde Mercedes’in Brawn’a 2 sene motor sağlaması için izin vermişti.

Auto Motor Und Sport, Martin Whitmarsh’ın bu “hata” sonrasında takım patronluğu görevini kaybedebileceğini, Ron Dennis’in Abu Dhabi’de olduğu gibi tekrar pit duvarına dönebileceğini iddia etti.

Habere göre Brawn ve Mercedes birlikteliğinin ayrıntıları önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.


Yorumlar

  1. İşte işin bu kısmında aklım iflas ediyor 🙂 Anlamam bu anlaşmalardan falan.. Artık sezon başlayana kadar beklemeliyim galiba, kazan kaynamaya devam edecek, sezon başı kıvama gelir, yemeğin tadına bakarım(iyi bir tad bekliyorum herzamanki gibi) çünkü bu haberler beni allak bullak ediyor bu haliyle..

  2. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Alman Basını Bu Gidişle İtalyanlari'da Geride Bırakacak….Bos Laf Anca "Blah Blah Blah"

  3. kaan kaanhan avatarı

    MW gitmesi için sebep yok, gayet iyi bence.

  4. Silver Arrow avatarı

    bu alman basını mercedes'in yakasından bir düşse hepimiz rahat edecez. mclaren'e getirmedikleri alman pilot kalmadı, şimdi de martin'i koltuğundan ediyorlar.

    haberi neresinden tutsan elinde kalıyor be kardeşim.

  5. Bakin arkadaslar mercedes bayaa bir zamandir f1 de ama sadece motor tedarikcisi olarak ama suda unutulmamali mercedes f1 in en iyi iki uc takimindan birisi olan mc larenin de hisselerinin en buyugunun sahibi ama hepsinin degil mercedes zamanin da mc lareni alip kendi adiyla yarislara katilmak istemis ama bu istek ron dennis ve ortaklari tarafindan kabul edilmemisti bu rededilme zaten mc laren le mercedesin spor arabalarda ki birlikteligini bitirdi dikkat ederseniz mc laren kendi spor arabasini cikariyor mercedes ten hic destek almadan ve mercedes te zamanin da mc larenle birlikte yaptigi spor arabalari artik kendi basina yapiyor zaten mercedes AMG bolumunu satin aldi ve AMG destekli spor arabalar kendi fabrikasinda yapiliyor mercedes simdi kendi motoruyla daha ilk senesinde sampiyon olan brawn takimini dogal olarak ta roos brawn dehasinin pesinde oyleki duyumlarima gore mercedes fiatin ferrariyle yaptigini yapmak istiyor ama bir farkla kendi adiyla yani mercedes f1 team hatta bu konuda dunya otomobil ureticileriyla de bayaa sert tartismalar yapmasina ragmen simdi mercedesin onunde 2 engel var bir ekonomik kriz ki bu zaten 3 ureticiyi f1 den kopardi belki yenileride olacak umarim olmaz digeri ise mercedesin f1 kolunun arap ortaklarinin bunu suan icin istememeleri yoksa mercedes coktan brawni alip gumus arabayida uretmeye baslamisti yine duyduguma gore mercedes daha simdiden brawnin % 16 sini almis ve fazla bir zaman gecmeden %100 unu almak istedigidir ve sunu unutmayin bir seyi 1 kisi soylerse yalan yada uydurma diyebilirsiniz ama ayni seyi 1 kac kisi soylerse dogru olabilir yada soyle bakin olaya ates olmayan yerden duman cikmaz bildigim bir sey var kriz miriz hikaye eger mercedes f1 in arab ortaklari onay verirse mercedes mc lareni tinlamadan fazla zaman gecirmeden brawni alabilir bekleyim gorelim

  6. SiLver_McLaren  avatarı
    SiLver_McLaren

    Lafı eveleyip gevelemekten başka bişi yaptıkları Yok Adam Gibi Çıkıp Doğru Düzgün Bi Açıklama Yapsalar Da Bizde Anlasak Neyin Ne Oldugunu.

  7. Aman abi tek basina uretici takim kurmasin, aha gorduk uretici takimlari..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir