Raikkonen – Alonso Kazası Amatör Kamera Görüntüleri

Raikkonen – Alonso Kazası Amatör Kamera Görüntüleri

 


Yorumlar

“Raikkonen – Alonso Kazası Amatör Kamera Görüntüleri” için 17 yanıt

  1. İzlerken arkadan birisi temas ettiği için dengesinin bozulduğunu düşünmüştüm ama hakkaten Raikkonen kendi başına kontrolü kaybetmiş.

    Yazık valla.

  2. arkadaşlar hakikaten olmaz böyle şey

    her yarış çıkıp, “yeter yeaa emekli olsun” diyor bazı arkadaşlar.

    adamın her hareketi batıyor size, griddeki en tecrubeli pilot adam , ne torku kontrol etmesi kaldı ne pistte aracı tutamaması kaldı .aracı kontrol edemiyor dediğiniz adam 2 tam sezon wrc de yarıştı.17 yaşındaki çocuklar torku kontrol ediyor da kimi mi her ne hacetse son 2 yarışta kontrol edemiyor mu ?

    vay efenim konsantrasyonunu kaybetmiş. 5 kırmızı ışık yandığında başka bişey düşünebildiklerini mi sanıyosun sen o adamların? bizim evde kalbimiz 100 vurum/dk atıyor startta. pilotları sen düşün. o anda yarışmaktan başka ne düşünebilir o adam sence.hikaye anlatmayın.

    pilotlar her yarışta viraj çıkışlarında kontralara düşerler. hatta downforce u düşük araçlarda tüm yarış boyunca pilotun aracıyla mücadele verdiğini görürsünüz, kısaca kontra ya düşmek normal süregelen bir durum, torku kontrol etmekten ziyade aracın ürettiği downforce da etkili.

    alonso nun onboard u olsa da izlesek diye düşünüyorum.

  3. Kimi için üzülüyorum,artık tamamen konsantrasyonunu kaybetti galiba.

  4. Kimi artık bıraksın. İyice madara olmaya başladı.

  5. zekeri sayin avatarı

    17 lik vestappen araci kontrol edebiliyor Rainin kafasina saksi dustu galiba fren gaz karistiriyor olmali.
    .aractaki lastikleride su topu zannediyor olmali.Ayrica
    Rai cok merakli oldugundan mclarenin tabanindaki gizli muhendislik sirlarini arastiriyormus.BU
    araradada arkadaslari ile bahse girmis duvara 200km ile surtebilrim hic birsey olmaz diye.
    .Cocuguna duvara toslamak icin soz vermis diyorlar.
    Ferrariye sezon sonuna kadar sorun cikartacagina yemin etmis.
    Ferrari Rainin isini bitirip zaten anlastigi kisiyi araca oturtabilmek icin ortam yaratiyormys.
    Takim patronu bu transfer isinden epey bi komisyon alacakmis
    Diye uzar gider….Bekleyip gorecegiz.

  6. Aklıma Takuma Sato geldi 🙂 eskiler bilir. ne çektik o japondan.

  7. Ferrari den kaza ile ilgili araç için teknik bir açıklama gelmeden raikkonen ile ilgili böyle atıp tutanları görüyorum da..

  8. Sert lastikleri soğukken aşırı zorladığını ve hızlanmada gelen tork gücü ile lastiklerin yol tutmayarak kontrolünü kaybettiğini düşünüyorum.

  9. Artık maldonadon da tehlikeli bu raikonen. Bırak git kardeşim sende kurtul bizde kurtulalım.

  10. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Çok garip bir kaza daha. İlk anda Alonso’nun temas etmiş olacağı ihtimalindeydim ama alakası yokmuş. Araç artık virajdan çıkış evresini geçmişe benziyor, nasıl hala o kadar patinaja kaldı gerçekten anlaması zor.

    En azından Alonso’yu biçmiş. 5-10 tura yolda kalırdı zaten.

  11. İlginç gerçekten viraj çıkışı sonrası, tırmanış bahsi olsa bile bu kadar slide a kalkması kontra ile toparlanamayacak düzeyde oluşması çok anormal.
    Pilotluk birşey yok burada belki bu tip durumları sinyal veriyorsa şayet erkenden sezinleyip pedalı kesmek olabilir ki performans düzlemi öldü gitti demektir. Fazla elektronikleşme, kod satırlaşmanın etkileri diyelim geçelim. Bunları beklemiyor değildik ancak aynı kişilere olması anormal. Fernando kazası gibi izah da edemiyorlar yada izah etmeleri çıkara uymuyor.
    flybywire yeni birşey felan değil ama bir 5 yıldır binek, sport dünyada da çok yaşanmaya başladı bunlar otobanın ortasında stop eden araçlar, freni tutmayan, kendi kendine gaz veren arabalar felan.
    Daha çok görecez bu saçmalıkları gibi geliyor.

  12. Nolduysa artık rainin aracına canadadan önce çekiş zayıftı canadada başaldı bu iş düzelttiler sanırsam ama bu seferde tutunma yok gibi

  13. Görüldüğü üzere Alonso, Rai yalpalamaya başlamadan önce epey mesafeyle uzağında. Kendide söylediği üzere, yanlış zaman yanlış yer.

    Rai’yi ne yapacağız bilmiyorum. Sene sonunda emekliliği kendisi tercih etmeli, takım tarafından gönderilmesi onun için acı verici olabilir. Görünen köy kılavuz istemiyor, Raikkonen’in Ferrari’deki son sezonu. Öyle tahmin ediyorum ki Formula 1’de de.

  14. cok kotu bır kaza olmuş cidden yandan alonsoya bindirmiş zaten yeni sarsıtı dan çıkmıştı bide rai yi emekli etmek lazım artık

  15. Evet tescilleni Rainin hatası araç gitmiş ,alonso yoldan gecen hondalı bedevi

    1. Hondalı bedevi 🙂 neyse ki birşey olmadı çok ciddi kazaymış

  16. Bu goruntulerden Fernandonun yanal darbe ile kafasinin nasil bir kuvvetle sallandigi cok belli olmus Allah korusun daha yeni bir darbeyi atlatmisken tekrar bir kaza… Insallah ikisininde birseyleri yoktur durumun vehameti daha cok belli burada….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir