Brawn "Üreticiler Geri Dönecekler"

yazar:

kategori:

Formula 1, son 12 ay içerisinde 3 önemli üreticisini kaybetti ve bunun yanında Japon lastik devi Bridgestone’da spordan ayrılacak.

Brawn “Onlar karşılaştıkları zorluklara cevap vermek zorunda oldukları için bu kararı verdiler ancak özellikle Honda ve Bridgestone’nun Formula 1’de tarihi çok fazla ve onların dönmesini umuyorum.”

“Biraz zaman alacak, bir kaç yıl geçecel ancak Honda 2 ya da 3. kez Formula 1’de bulunuyordu.”

“Üreticiler Formula 1’deki değerlerine bakarlar, korkarım duygusallık olmaz. Bu yüzden onlar için katlanılabilir olduğunda gelir, olmadığında giderler.”

“Bu büyük bir spor ve üreticiler tekrar gelecekler. Ancak şanslıyızki bağımsız takımlar fazla ilgi gösterdiler ve Formula 1’e bir süre iyi katkıda bulunacaklar.”

“30 yılı aşkın süredir Formula 1’deyim ve bağımsız takımlardan tamamen üreticilere geçtiğini gördüm ve bu ortam şimdi tekrar dönüyor.”

“Her zaman çekirdek bir grup oldu. Ferrari her zaman vardu ve Mercedes’in de çok uzun varlığı oldu.”

“Gün bazlı bakan üreticiler var ve ne yazıkki onlar şu anda terkediyorlar ancak yerlerine bağımsız takımlar gelecekler.” dedi.

Şu anda Ferrari ve Renault, Formula 1’de yer alan tek üretici takımlar.


Yorumlar

  1. ilahi rustu koskoca sam ki yillarini bu iste harcayan adam cozemedi sen cozuverdin iki dakikada bravo;} ne guldurdun beni yaw

  2. Umarım Brawn ın dediği olur ve Honda F1 e döner.

  3. ne güzel açıklama yapmış ross amca helal olsun keşke herkes böyle düşünse evet ferrari ve renault şuanda tek üretici saf olarak

  4. ileriyi görmek başak bişey
    umarım bu williams sam e kapak olmuştur
    öyle atıp tutmakla gündemden düşmemek için konuşmuş olmakla olmuyo bu işler
    sanırım sam in birkaç fırın ekmek yemesi gerek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir