"Yeni Ferrari Kurallara İyi Adapte Oldu"

yazar:

kategori:

Ferrari menajeri Luca Baldisserri yeni araç F2008’in yeni kurallara iyi adapte olduğunu ve Bahreyn’deki test formundan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

La Gazetta Della Sport’a konuşan Baldisseri "Herkes yasaklanan elektronik sistemler ile herkes aracı sürmenin zor olacağını düşünüyordu. Ancak şu ana kadar F2008 çok içten ve mükemmel çekiş sergiledi, işte bu yüzden bu tur zamanlarını elde ediyoruz."

"Ayrıca ön ve arka süspansiyon geometrilerinin tasarımları üzerinde simulasyon çalışmaları yapıldı ve bu işe yaramışa benziyor. Tur zamanlarından oldukça memnunuz ancak diğer takımlarla test yaptığımızda bunu doğrulamamız lazım." dedi.

Hızlı tur zamanlarının yanında Baldisseri dayanıklılıktan da memnun olduklarını belirtti. Baldisseri "2008’de amacımız dayanıklılık. Eğer araç sorun yaşamaz ve hızlı olursa bu en iyisi olur." dedi.

Baldisseri konuşmasını şu şekilde tamamladı: "Harcamalar düştü ancak standart elektroniklerin performansı düşürüp düşürmediği tartışılır. "

"Pist üzerinde 22 pilot varken ve hava sıcak olduğunda lastikler aşınmış olacak ve aracı kullanmak daha da zorlaşacak. Bu da hata yapma ve zaman kaybetme riskini arttıracak."

"Burada yaptığımız simulasyonlar daha fazla pit olmayacağını gösteriyor. Lastiklerin kauçuk kapması bu sezon daha yüksek olacak ancak bu seneki yumuşak lastikler orta sert lastikler gibi daha uzun ömürlü olacak. "


Yorumlar

  1. adindar siteye bi köşe açın"stepniye sorun cevaplasın" diye .Şimdikileriden de az çok bilgisi vardır.Bişeyler yapdığı doğru!Şu TC yorumuda yanlış değil onların genel taktiğidir zatenbişeylri gizlemek için atıp tutarlar böyle zaten 1994 den beri bu böyle olmuştur

  2. nicksz arkadaş nereden bilion çekişin bu kadar iyi olamayacığını.koskoca ferrari yapar bişeyler sen ne anlarsın

  3. aracın çekişi cok iyi diyo güvenio. yoksa TC olmadan cekis bu kdari iyi olmazzz.

  4. elinde bununla ilgili bi bilgi varsa paylaş bizde bilelim…

  5. ferrari kesin trullunin dedigi gibi onceki senelrde olan illegal TC yptı elektronik sistemi kullanarak. sistemin acıgını buldu yazılımcıları bayagı cakal bişi olsa gerek. konuyuda degistiriyolar hemen yok geometrileri felam degistirdik die ama yemezlerr.

  6. cem, son aldığım duyumlara göre f2008 e N.O.S. takılmış. yapar bu takım herşey beklenir bu takımdan. yahu diğer takımlar şimdiye kadar tek bişey yapmadılar. bi bu ferrari yapıyor ha. diğer takımlara bakıp örnek alıyor dicem ama diğer takımlarda sümme haşa böle şeyler olmuyor ki!!!

  7. kim bilir ne hileli parçalar ürettiniz yine! F1 camiasının bildikleri sadece buzdağının görünen tarafı 🙁

  8. f1 cı arkadasım yazıyı tekrar oku ıyı anla adam zaten mutevazı acıklamıs 3 cu bolumde gayet guzel soylemıs buda sana ıyı cevap olur

  9. yanlış anlamşım saol kardeş:D

  10. amma övüyorsunuz kendinizi hergün ferrariden biri çıkıp çok iyiyiz falan diyor,mütevazi olun ya

  11. pit stoplar azalmayacak bundan önceki kadar olacak

  12. pit stopların az olması daha fazla geçiş olacağını gösterir.yarışlar daha zevkli hale gelicektr.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir