Lauda “Hulkenberg İyi Bir Takımda Yarışmayı Hak Ediyor”

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Niki Lauda’ya göre Nico Hulkenberg Formula 1’de daha iyi bir takımda yarışmayı hak ediyor.

2 hafta önce Le Mans’ta kazanan ve pazar günü Avusturya’da 6. olmayı başaran Force India pilotu Hulkenberg’in adı spora girdiğinden beri bir çok kez büyük takımlarla anılsa da bu atak hiç olmadı.

Lauda “Bu çocuk gerçekten iyi. Onu uzun zamandır tanıyorum.”

“Tabi ki üst düzey araç için kendisini kanıtladı. Bu konu tartışılamaz. Bunun için savaşmalı. Kimi’ye ne olacak bilmiyorum ancak gelecek sene Ferrari’de yer olabilir. Ama başka iyi pilotlar da var. Bottas bunlardan birisi.” dedi.


Yorumlar

“Lauda “Hulkenberg İyi Bir Takımda Yarışmayı Hak Ediyor”” için 9 yanıt

  1. ReyizHamilton avatarı
    ReyizHamilton

    ferrari kimi nin yerine gutierrez i alır

  2. Ben Hulk’u her zaman sevmişimdir. Gridin en uzun boylu pilotu sanırım. Adam hulk ya. 😀 Bot yerine bu gelse daha çok sevinirdim. Neyse göreceğiz artık.

  3. bottas yerine bende hulku tercih ederim şahsen bottas bildiğin fos massadan da kötü bir pilot …

    1. art niyetli ya da sataşma amaçlı yazmadığımı bilmeni isterim. ama meydanı boş bulup hiç alakası yokken rai’nin eksik yönünü massa’nın üzerinden oynayarak kapatmak istemene de sessiz kalmam.
      “massa’dan da” derken neyi kast ettin genç kardeşim? alonso ve vettel’in dominasyonu arka arkaya gelince massa günlerini çabuk mu unuttun, yoksa yetişemedin mi o döneme?
      geçtim 2007-8-9’u.
      senin “massa’dan da” dediğin koltuğu raikkonen, massa kadar dolduramıyor. ve kalıbımı basarım ferrari ikisi arasında o koltukta rai yerine massa’yı tercih eder pozisyonda şu an.
      senin aklın biraz karışmış ama ayakları yere basmakta fayda var.

      bottas konusunda ise fikrim net. takımın 7/24 desteğiyle, massa’nın arızalarıyla bottas ancak yetişebiliyor massa’ya. eşit şartlarda esamesi bile okunmaz bence. yerine hulki çok daha yakışır. ama isterim ki eski nesilden kalan 4 pilottan biri olan raikkonen kendini bulsun, kafasını rahatlatsın, eski günlerine dönsün ve sayılı günleri kalan bu eski tüfekleri daha çok izleyelim.

  4. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Aynen ya ! Galibiyetsiz geçen sezonlar ancak halen genç ve yetenekli. Umarım bir zaman olur ve bize gelir. Kaderi dönerse bir şekilde başarılar da gelebilir

  5. bottas zaten iyi bir koltuğa sahip ve bottas formula 1’de yeni , ama hülkenberg 5-6 yıldır bu denli yetenekli olmasına rağmen hala sürünüyo çocuk bence kesinlikle hülkenberg geçmeli.

  6. Ne koltukmuş arkadaş 40 kişinin gözü var, Kimi bıraksa da şu koltuk biran önce sahibini bulsa.Ferrari de rahata kavuşur sözleşme ile ilgili açıklama yapmak durumunda kalmazlar sampiyonaya daha iyi yoğunlaşırlar.

    Bir dedikodu çıkmış Ferrari eğer Hülkenbergle anlaşırsa bu ilk etapta bir senelik deneme anlaşması olacakmiş, bu baskı Hülkenbergi çatir çatir yer.

    Ben Ferrari’nin yerinde olsa gider çalışma arsızı Rosbergi alırım 2016 sonunda, üst düzey takım tecrübesi yaşamış ve sampiyona tecrübesi olan bir pilot, bence çok çok mantıklı.

    1. Rosberg niye oturduğu koltuğu bıraksın kı? Mercedes gibi araç varken ne işi var Ferrari de

      1. Muhtemelen mevcut anlaşmasından sonra Wehrlein’e bırakmak zorunda kalabilir 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir