Ferrari Mercedes’i Yakalamak İçin Zorluyor

yazar:

kategori:

Kanada’da büyük güncellemeler getiren Ferrari’nin Monza ve Austin’de de benzer güncellemeler getirerek Mercedes’e yaklaşmayı hedeflediği söyleniyor.

Ferrari Başkanı Sergio Marchionne “Araçlarımız sürekli gelişiyor ve Monza’ya kadar çok daha güçlü pozisyonda olacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Vettel sezonun ilk 8 yarışının ardından lider Hamilton’un neredeyse 49 puan gerisine düştü.

Toto Wolff “Macaristan’a kadar pozisyonumuzu korur ya da iyileştirirsek Ferrari için daha zor olur.” dedi.

Ferrari’nin Avusturya’da Mercedes’e yakın olması bekleniyordu ancak o da olmadı. Vettel “Umduğumuz kadar yakın değildik.” dedi.

Wolff “İlk 15-20 tur tam gaz gittik. Ardından biraz rahatlayabildik.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Ferrari Mercedes’i Yakalamak İçin Zorluyor” için 9 yanıt

  1. ziyaaa..)

  2. Bir varmış bir yokmuş Ferrari herkesten 1 sn hızlı araç üretmiş. Pilotu ikinci viraj spin atıp yarış dışı kalmış 🙂

  3. ferrari bir gram bile gelişmiyor… şu anda gelişebilmesi için tek seçeneği kısa ön burun.. mclaren burnu değiştirdi yaklaşık 0,4 sn hızlandı… ferrari de sadece ve sadece burnu değiştirerek gelişebilir.. diğer geriye kalanlar faso fiso değişiklikler olur ki mercedesle fark da 0,001 sn bile azalmadı… ama inatla aynı kanadı kullanmaya devam ediyorlar…

  4. Rasim Ozan Kütahyalı avatarı
    Rasim Ozan Kütahyalı

    Ferrarinin mercedesi yakalayacağı zaman biz fanların vereceği tepki

    O mercedes benim olacak çıkıcam üstüne vurucam kırbacı

    1. Valla daha çok McL bizim üstümüze çıktı 😀

    2. TV’ deki versiyonun kadar boş konuşuyorsun.

  5. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Bu yeni yönetimin sevdiğim yanı inancı. En azındna zorluyorlar,pes emtiyorlar. Eski ekip her sezon bir sonraki sezona odaklandı. Belki de bunlar yeni fazla enerjileri var diye denemek istiyorlardır . 😀 Umarım bşarılı oluruz. Kurallar sabitken çok zor ama …

  6. Motor güncellemesi aracı hızlandırdı ancak, Mercedes’in motor güncellemesi farkı biraz daha açtı.

    Mercedes proje olarak diğer herkesin önünde daha olgun bir proje var ellerinde, Ferrari ise proje olarak yeni bir projeyi geliştirme aşamasında, bunun ilk meyvesini kış döneminde büyük bir gelişim ile gördük, Aero anlamda Ferrari hala tasarım konusunda komplike değil.Mercedes bu konuda yine Aero anlamda Ferrari’den daha önde.Aracı geliştirmek için zamana ihtiyaç var, uzun bir zamana, veya diğerlerinin kullanmadiği bir konsepte veya buluşa.Şu Aero kurallar ile bu da zor görünüyor ancak araçlar çok teknik, belki çok zeki bir mühendis bir açık yakalayabilir motor konusunda göreceğiz..

  7. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Bu mercedesi ancak rüyamız da yakalarız.Vettel daha yakın olmayı bekliyordu ama mercedes bir anda motoru açıp uçtu gitti diyor.Adamlar istediği beygir gücü ile yarışıyorlar FIA’da göz yumuyor.Ama sizde hala ses seda yok yok gelişeceğiz bilmem ne.Yemin ediyorum 6 yıldır bizim çektiğimizi kimse çekmiyor anasını satayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir