Toyota, 2010 Şasi Tasarımını Satabilir

yazar:

kategori:

Le Parisien gazetesinde yer alan habere göre Köln kökenli takım, 2010 için hazırladığı tasarımı başka takıma satmayı düşünüyor.

Toyota TF110 şasisinin oldukça gelişmiş ve rekabetçi olacağı tahmin ediliyor.


Yorumlar

  1. Bence 2010 tasarımlarının ne kadar rekabetçi olabileceğini görmek istiyorlar sadece. Bu paraya ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum 😀 ki krizden kurtulup tekrar devasa karlarını yapmaya başladılar. Toyota'nın elinde her zaman her şey için ihtiyat parası bulunur hemde nakit. Ama bu parayı en son şartlarda kullanır. O yüzden hükümetten yardım talebinde bulundular. Nakit para akışı konusunda Toyota Grubu, otomotiv sektöründe birinci genel sektör bazında Dünya da en üst sıralara oynayan dev bir şirket. Ben f1 den kriz yüzünden çekildiklerini de düşünmüyorum. Bu arada nerden biliyorsun bunları diyebilirsiniz ama ben bir ekonomi öğrencisiyim. Bakalım alıcı çıkacak mı. Eğer Toyota da Honda gibi devasa bir araç bırakacaksa gride Japonlar geri dönebilir ama kural değişikliklerinin durması lazım!!!

  2. toyota 1 yıldan sonra 3. çeğrek içn kar açıkladı adamların sorunu bence artık formula 1 teknolojisi yol araçlarına uygulanmayacağı artık çevrecilik önemli

  3. böö , gerçekten çok iyi tespitler yapmışsın tebrik ederim 🙂

  4. sen o kadar para harca, yarışmayacağın sezon için şasi yap, kriz var diye f1 den çekil, sonra hiç paraya ihtiyacım yok der gibi takımı satma, şimdide tasarımını pazarlamaya çalış!
    Ben anlamadım bu adamları, fantazi mi yapıyorlar?

  5. satıldıktan sonra bide bakmışın brawn gp gibi şampiyon bi takım çıkmış ortaya
    o zaman toyota ve sanırım raikonen saçını başını yolarlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir