"Button'un Ücretinde Artış İstemesi İnsafsızlık Değil"

yazar:

kategori:

Tarafların gelecek senenin ücreti konusunda görüşmelerde bulunurken takım patronu Ross Brawn bu hafta, ücret arttırımının pek mümkün görünmediğini, bunun yerine 29 yaşındaki pilota daha geniş pilot özgürlüğü önerilebileceğini işaret etmişti.

İngiliz basını, Button’un 2009’da 3 milyon sterlin kazandığını ve McLaren’e geçiş söylenteilri arasında gelecek sene için 6-8 milyon civarında istediğini yazmıştı.

Express gazetesine konuşan menajer Richard Goddard: “İnsafsızca vir şey istemyioruz.”

“Honda’nın geçen Kasım ayında ayrılmasından 3 ay önce Jenson, şimdi istediğimizden çok daha fazlasını aldığımız bir anlaşma imzalamıştı”

“Zaman değişti, bunu anlıyoruz ama o bir dünya şampiyonu ve takım işleri tersine çevirdi.”

F1 CEO’su Bernie Ecclestone ise Button ve Brawn arasında görüşmelerin sonucunda McLaren’de bir Button-Hamilton ikilisinin ortaya çıkacağından şüphe ediyor.

Ecclestone: “Bir takımda iki dünya şampiyonunun olması ideal değildir ama Brawn ve Button şu anda muhtemelen münakaşa halindedir”


Yorumlar

  1. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    yaa arkadaşlar hamiltonla alonso aynı puandayken hamilton üstte die dava ediyodunuz button almış başını şampiyon olmuş daha haketmedi diyosunuz. şunu bilinki bunlar kuru laflar. adam şampiyon zoruna giden naparsa yapsın 😀

  2. sözleşme konusu gereğinden fazla uzadı bir an önce halletsinler.jenson haklı olarak fazla para istiyor ama rossda biraz abarttı geçen sene aldığı ücretin aynısını teklif etmiş.

  3. bir dergideki yorumda "We are the champion şarkısını sabahlara kadar söyleyceğini söyleyen button için" bu sözüyle kendi değerini daha da azalttığını halbuki gerçek yarışçıların gerçek şampiyonların rekabetin kanında olduğunu kazanmanın onların doğasından gelen bir yetenek olduğundan bahsetmiş..

  4. yok arkadaşlar biraz yanlış anladınız bedava derken hemen hemen bütün puanları button rakibi yokken elde etti ne zaman redbull'lar gelişti ve rekabet gücünü artırdığında nedense pek ortalıkta görülmedi buttom…

  5. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    bedavalıkla ne alakası var? bir çok şampiyonluk araçla kazanılıyor artık bunun farkında değil miyiz yoksa?

    aracı hızlı, dayanıklı ve kendisine iyi olan ve üstüne düşen vazifeyi yerine getiren sürücü şampiyon olur.

    bu doğru ancak buttonun durumu bu değil kesinlikle. araba ikinci yarıda da kuvvetliydi ve rekabetçiydi. İlk yarı yarım saniye fark vardı bu fark olmayınca arabalar eşit olunca gördük Buttonu. Haketmedi diyemeyiz ancak Buttonun durumu da bu değil tam olarak.

  6. kimse bunu iddia etmiyor ve bunun tartışılması onun bunu hak etmediğini asla göstermez. eğer geçmişe dönüp bakarsanız bir çok şampiyonluğu kazanan kişinin hak edip etmediği her zaman tartışılmıştır.

  7. efendimayin  avatarı

    Buttonun şampiyonluğu hakedip haketmediğinin tartışılması bile haketmediğini gösterebilir mesela lewisin haketip haketmediği neden tartışılmadı? Ne yani massadan daha mı iyi bir pilot oldu şampiyon ünvanı var diye button?

  8. Ertan Akkaş avatarı

    Formula 1'de hiçbir sürücü haketmeden şampiyon olamaz. Öyle ki bazen hakedip ne yazıkki hayatını kaybettikten sonra bile şampiyon olunur!!!

  9. bedavalıkla ne alakası var? bir çok şampiyonluk araçla kazanılıyor artık bunun farkında değil miyiz yoksa?

    aracı hızlı, dayanıklı ve kendisine iyi olan ve üstüne düşen vazifeyi yerine getiren sürücü şampiyon olur.

  10. Dünya Şampiyonu olmuş bir pilot elbetteki bi takım istekleri olucak ücretinde'de artış istemesi en dogal hakkı.

  11. kesinlikle yalnıs düşünuyorsun mpalmer

    Button yol yemek konaklama parasını bile kendisi ödüyor.Bence kesinlikle en az 6-8milyon$ arası alması lazım

    senin açından bakarsak o zaman Button F1'i bırakana kadar Ross Brawn'a bedava pilot olsun

    Ross:Buyur Jenson bu ayki paran
    Jenson:Olurmu abi öyle şey sok onu cebine

  12. bedava 1 şampiyonluk verdi sana brawn gp birde ücret mi artıracak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir