Alonso “McLaren-Honda Doğru Şeyler Yapacak”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, 2015 Formula 1 sezonunda şu ana kadar geçiş dönemi yaşadıklarını ve gelecek yarışlarda McLaren-Honda’nın doğru şeyler yapacağından emin olduğunu söyledi.

Alonso “Bir kaç ay daha sürecek bir geçiş dönemindeyiz.”

“Yeni bir proje olduğu için zamana ihtiyacımız var. Ancak Şu anda güçlü bir şekilde eleştirilmemiz gerektiğini anlıyorum. Beklenen seviyede değiliz. Beklentiler çok yüksekti.”

“Bir ya da iki kupa kaçırdım diye hayal kırıklığı yaşayamam.”

“Çünkü ben daha fazla galibiyet ve şampiyonluk kazanmak istiyorum. Bir iki kupa olmadığı için sorun yaşamak ego sorunu olur.”

“Takımın çok yetenekli olduğuna gönülden inandığım teknisyen ve mühendisleri var.”

“Projenin başında zorluklar yaşıyoruz ancak bunu geçiş dönemi olarak görürseniz öyle yaşayabilirsiniz.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Alonso “McLaren-Honda Doğru Şeyler Yapacak”” için 4 yanıt

  1. Seneye bahaneniz kalmayacak alonsocum ,Mclarenden süphem yok ama Honda diyince orda 2 degil 22 kere dururup bir düsünmemiz lazım

    1. kardeş sen herhalde bu işlerden pek anlamıyorsun 22 kere düşüneceksin dediğin marka dünyanın en iyi motorlarını üreten markadır bilip bilmeden konuşma

      1. senden daha cok anladıgıma eminim, dünyanın en iyi motorları mı ? ahahah güldürme allah aşkına. 1 sene boyunca mercedes motorunu incelemelerine ramen bi halt yapamadılar. Evet şüheliyim evet eleştiriyorum evet mclaren icin endiseleniyorum , cünkü verilen vaadlere göre alınan sonuclar fiyasko buda benim yorumum.

  2. Umarım Alonso beklentilerin boşa çıkmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir