Kocaeli’nde Son Tango!

2009 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son yarışı Ford Otosan 50. Yıl Kocaeli Rallisi, 14-15 Kasım tarihlerinde KOSDER tarafından organize edilecek. Bu yıl da Ford Otosan ana sponsorluğu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Outlet Center, Seka Park ve Toshiba co-sponsorluğunda düzenlenecek olan Ford Otosan 50.Yıl Kocaeli Rallisi, Ford Otosan´ın kuruluşunun 50.Yılına isabet etmesi dolayısı ile ayrı bir önem taşıyor.

Ford Otosan 50.Yıl Kocaeli Rallisi, 14 Kasım Cumartesi akşamı Saat 18:30´da Outlet Center´dan start alacak ve aynı akşam “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Seyirci Etabı” ile devam edecek. Altı özel etabı olan yarış, toplamda 101 özel etap kilometresinden oluşuyor.  Cumartesi akşam yapılacak özel seyirci etabının ardından, Pazar günü, sırasıyla, Otosan, Ayvazpınar, Aytepe ve tekrar  Otosan etaplarının geçilmesi ile yarış ve sezon son bulacak.

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda sona gelinirken aslında birçok kategoride birinciler belli oldu. Yine de Ford Otosan 50. Yıl Kocaeli Rallisi, güzel organizasyonu ve keyifli etapları ile hem  yarışçılara hem de motorspor severlere keyifli bir haftasonu yaşatacak.

Ralli öncesi basın toplantısı  14 Kasım Cumartesi saat 17:30’da Outlet Center Müdiriyet binasında düzenlenecek.  Hotel Grand Yükseliş’in ralli merkezi olarak hizmet vereceği yarışın servis alanı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi. Ford Otosan 50. Yıl Kocaeli Rallisi, Türkiye Ralli Şampiyonası’nın yanısıra Historic Ralli ve Mahalli Ralli’ye de ev sahipliği yapacak.

Kocaeli Otomobil Sporları Derneği başkanı Ceyhun Yalçın, yarış öncesi şunları  söyledi: “Bu sene yine sponsorlarımızın desteği ile güzel bir yarış organize etmeyi hedefliyoruz. Başta Ford Otosan olmak üzere bize destek veren tüm diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Sportif olarak başarılı ve görsel olarak seyri güzel bir yarış hazırlamaya gayret ediyoruz direktörümüz Mahmut Ayverdi  ve ekibimiz ile. Bu sebeple tüm motorspor severleri yarışı izlemeye davet ediyoruz.” 

Ford Otosan 50. Yıl Kocaeli Rallisi ile ilgili detaylı bilgilere www.kosder.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir