McLaren’da Mevcut Durum 2016’yı da Etkiler mi?

yazar:

kategori:

McLaren Yarış Direktörü Eric Boullier, takımın bu sezon Honda ile yaşadığı problemlerin yakında 2016 planlarını da etkileyebileceğini kabul ediyor.

Boullier, McLaren-Honda projesinin gelişim kaydettiğine inansa da, mevcut durumlarının gelecek yılı da etkileyebileceğinden endişeli.

Boullier, “Henüz, gelecek yıla etki edip etmeyeceği konusunda emin değilim fakat çok yakında etki etmeye başlayacaktır.” bu sene pist üzerinde geçirmemiz gereken çok fazla zamanı kaybettik. Özellikle de kış testlerinde ve tabii yarışlarda da. Atamadığınız her tür bir açık oluşturuyor elbette. Kendi açığınızı kendiniz yaratıyorsunuz.”

“Her fırsatı değerlendirmeye çalışıyoruz. Elimde bir rakam yok, sadece gerideyiz işte. Elimizdeki paketten daha fazlasını elde edebiliriz ama bunu vaktinde yapmamız gerekiyor.” diyor.

Honda’nın yeni başkanı ve CEO’su Takahiro Hachigo Avusturya GP’sindeydi. Japon şirketin Motorsporları Sorumlusu Yasuhisa Arai, yönetimdeki bu değişikliğin Honda’nın F1 projesine yaklaşımını etkilemeyeceğinden bahsetti.

“Yeni CEO’muzdan konuyla ilgili bir yorum almadım ama o daima Formula1’e olan katkılarımıza saygı duyar. Ekibimiz sezonun ikinci yarısında ve gelecek sene galibiyetler alabilmek için çalışmaya devam etmeli. Bunun için çok sıkı çalışacağız. (İstenen tempoya ulaşabilmek için) Belirli bir tarih vermiyoruz. Gelecek için Formula 1’de kalmaya devam edeceğiz, söz veriyoruz.”


Yorumlar

“McLaren’da Mevcut Durum 2016’yı da Etkiler mi?” için 3 yanıt

  1. motor gelişim izninin yakın zamanda geleceği bence aşikar…f1 de söylentiler çıktıysa mutlaka olacaktır,geçmişte hep böyle oldu,zira sporun geleceği için nerdeyse motor gelişim izni kaçınılmaz.F1 demek rekabet demek kimse mersedeslerin çekişmesini izlemek istemiyor artık,bu şartlarda devam ederse eğer fia kendi ayağına değil resmen beynine kurşun sıkmış olur..

  2. Dogruya dogru.Adamlar berbat durumdalar ama ne sadece kendileri icin gelisim izni istiyorlar nede ayrilmakla tehdit ediyorlar.Cok takdir ediyorum.Umarim yarislara rekabet getirirler.

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      Yeni girmiş daha neden ayrılmak için tehtid etsin ilahi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir