Verstappen Maldonado’ya Gülüp Geçiyor

yazar:

kategori:

Toro Rosso sürücüsü Max Verstappen, Avusturya GP’sinin ardından Pastor Maldonado’nun kendisi hakkında yaptığı yorumların kendisini güldürdüğünü söylüyor.

Maldonado, Avusturya’da yarışın son turlarında yaşanan heyecanlı mücadelenin ardından Max Verstappen’in sınırları aştığını belirtmiş ve kurallar saygı duymadığını söylemişti.

Bu konuyla ilgili Maldonado ile görüşmediğini belirten Verstappen, Autosport’a verdiği demeçte, “Pastor’un söyledikleri gerçekten komikti. Tek söyleyebileceğim bu. Oldukça komikti.” diye konuştu.

Daha önce Felipe Massa da, Monako’da Romain Grosjean ile temas yaşayan 17 yaşındaki çaylak pilotun oldukça tehlikeli bir sürüş gerçekleştirdiğinden bahsetmişti. Kaza nedeniyle bir sonraki yarışta grid cezası alan Verstappen, kazanın ardından yaptığı yorumlar nedeniyle Jenson Button’ın da eleştirilerine maruz kalmış ancak her şeye rağmen sürüş tarzını değiştirmeyeceğini söylemişti.

Verstappen son eleştiriler karışsında da azmini kaybetmeyeceğini belirtiyor.

“Fazla ciddiye almıyorum. Ben yaptığım şeyden, pozisyonumu korumaya çalışmaktan zevk alıyorum. Eminim o da (Pastor Maldonado) aynısını yapardı.”


Yorumlar

“Verstappen Maldonado’ya Gülüp Geçiyor” için 26 yanıt

  1. zekeri sayin avatarı

    Bizler de sana gulup geciyoruz hahahahaha..gorende sumi sanir maldonadoya gulene de bak.

  2. OtonomAktor avatarı

    maldo reyiz kıstır tenhada bu çocuğu yarışta bir takla attır kendine gelsin 😀

    1. Hahahahaha kahkaha attım 😀 😀

  3. Ali MclarenF1 avatarı
    Ali MclarenF1

    Ben soylemişdim maldanado bu suruşuyle F1 den can almadan gitmeyecek. Sanirim kurbani belli oldu

  4. Bu ergenin tavırlarını gördükçe Formula 1’e 21 yaş sınırı gelmeli diyorum. Baba parasıyla F1 böyle oluyor.

  5. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    İki sene önce Alonso’nun Perez’e verdiği ayara gibi birininde çıkıp buna ayar vermesi lazım. Yoksa bu dahada azıtacak.

    1. ne yapmıştı anlatabilir misin yada videosu varsa merak ettim 😀

      1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
        Alonso.ElNano #València2012

        Perez Monako’da Alonso’ya karşı sert ataklar yapmıştı. Alonso’da Kanada yarışından sonra ”zeki sürücülerle yarışmayı özlemişim” demişti.

  6. Monako’ya kadar beğenmiştim bu çocuğu ama son yarışlarda çok antipatik ve saygısız davranışlar sergiliyor. Aferim çocuk, bu şekilde devam et. Bitmiş lastiklerinde pist dışına uçunca iyi pilot oluyorsun zaten.

  7. Tuttuğum takım bu veled sayesinde puan almış,lakin bu egoist yüzünden sevinmiyorum…
    Ahh be carlos şunun dersini bi versen bu sene de defolup gitse…

  8. eceli gelen köpek cami duvarına işermiş. bunun argo versiyonu da var (ve hatta bu civcivin durumuna cuk otururdu, gece gece söylemek için de can atıyorum ama ayıp) ki tam buna göre.

    sana kabaran bişi var çocuk. yakındır başına geleceklr. üzülür müyüm, hayır. bir musibet bin nasihatten iyidir, burnun sürtülsün ki aklın başına gelsin. babana da selam, arka arkaya geçin ki çift iş çıkmasın 🙂

  9. Maldonado’dan muhteşem bir kontra izledik Avusturya’da.Sanırım o an Verstappen aynadan gördü Maldo’nun ne yaptığını.Sonra eli ayağına karıştı bir anda virajı alamadı 😀 Bir anda güldüm.Adam neredeyse 300’le giderken,kimsenin yapamayacağı bir şey yaptı resmen.Çok da iyi topladı o hızla :-))))))))))))

  10. Şu Formula 1’in düştüğü hallere bak. Kimlerin elinde artık. Yüzünde tüy çıkmamış velet, gelmiş çaylak sezonunda kendisinden yaşça büyük ve oldukça deneyimli pilotlarla laf dalaşına giriyor.
    Yaşan efsaneler bi ”ah ah” çekiyorlardır, hayatta olmayanlar ise mezarlarında dönüp duruyorlardır şu manzaralar karşısında.
    Bu egodan yoğrulmuş ergen velet böyle devam etsin. Antipati kazanarak, neler olacağını görmesi yakındır.
    Birde ona buna laf yetiştirmeye çalışırken bu sivilceli suratının aldığı şekil gözümün önüne geliyor, bir tane şamarı basasım geliyor. 🙂
    Seni bu kafayla bir gün burada kazanan olarak bu gözler görürse, şayet F1 defterini bizzat hayatımdan sileceğim. Tabi o vakte kadar F1 kendi kendini silmezse.

  11. ne itici bir ergen vede küstah..
    şımarıklığı da cabası

  12. Furkan Özcan avatarı
    Furkan Özcan

    Grosjean’a yaptığın saygısızlığı bir F1 sever olarak unutmayacağım. Ergenlikten çıkamamışsın hala.

  13. yediğin atakla Maldonado’da çok gülmüştür sana 🙂

    1. Heh seni gördüğüm iyi oldu 😀 Özel mesaj atılmıyor şuan. Gt academy bitti davet edildim ama ehliyet istedikleri için gidemiyorum. Mailde yazan isimlerden birisini aradım yardımcı bile olmadı sadece ehliyeti istedi. Bende tekrar maille izah ediyim dedim ama cevap yazmadılar.
      http://www.nissan.com.tr/gtacademy/#kazananlar
      Nissanın internet sitesinde Türkiye 1. olarak gözüküyorum. Normal klasmanda 2. oldum. Dünya 249. su ama Ayhancanı listeden çıkarmışlar nedense o yüzden Nissan’ın sitesinde 1. gözüküyorum. Artık seneye tekrar olmasını ummaktan başka çare kalmadı 😀
      Şu online simülasyonlara bir göz atmak istiyorum ama pc kaldırır mı bilmiyorum en azından senden biraz bilgi almak istedim. Hangi oyunları oynuyorsun online?

      1. Kardeş benimde oynadığım var bir iki simülasyon.Sana Assetto Corsayı öneriyorum gerek sürüş gerek te grafikleride güzel ve gerçekçi ama benim pc kaldırmıyor o yüzden oynayamıyorum bi göz atmanı isterim.Project Cars ve rfactor-rfactor2 de güzel dir

        1. Project cars’ı kaldıracağını düşünmüyorum. Assetto Corsa’yı belki işte biraz daha araştırıp denicem bir kaçını. Yani daha doğrusu kaldırabilir pc ama düşük özelliklerde birde yarış oyunlarında kasma sorunu oluştuğu zaman oynanmıyor özellikle simülasyon deneyimi için hiç iyi olmaz.
          @ozmoturk Bir cevap vereydin iyiydi 🙂

  14. bunun babasıda formula 1’in en silik pilotlarındandır.

  15. Sen dur. Az daha bekle 😀 Biraz daha kaşınırsan Maldonado F1 tarihine başka bir şekilde kazıyacak ismini 😀
    En genç …. Boşluğu Maldonado halleder 😀

  16. Ahh kuzum ya Maldonado’da sana bi takla attırı verir görürsün gülmeyi 😀 anlaşılan çok hafife almışsın Maldo reyizi.

  17. sen kimsin maldo reyize gülüyon

  18. Oğlum sen kimsin ulan Maldonado reyize gülüp geçiyorsun ? Bir çarpsın sana da gör gününü

  19. Bu yolda devam etsin şimdiden grid’in en antipatik ismi olmayı başarıyor Alt üst devreyi bilmek gerekir bazen ya da köprüyü geçene kadar ayıya dayı demeyi bu çocuk bunları bilmiyor yaşı itibari ile olsa gerek

  20. bu çocuğu şişirdiler şişirdiler ego kastı herif buttona bile kafa tutuyor saygı falan sıfır umarım yükselemezsin de oralarda kalıp egonun kurbanı olursun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir