McLaren: Seneye Şampiyonluk Savaşı Vermek İstiyoruz

yazar:

kategori: ,

McLaren-Honda’nın devam eden sorunlarının 2016 sezonunu da etkileyebileceği düşünülürken, takımın önümüzdeki yıl şampiyonluk savaşında olmayı hedeflediği söylendi

Boullier: “Şu anki zorluklarımızın önümüzdeki seneyi etkilediğini söylemiyorum. Ancak er yada geç bu duruma düşebiliriz. Yeterli sürüş tecrübesi elde edemiyoruz. ”

Fernando Alonso ise takımın performansından memnun olmadığı yönündeki yorumlara rağmen hala iyimser olduğunda ısrar ediyor.

“Singapur’dan sonrası bizim için daha iyi olabilir. Puanlar elde etmek ve sezon sonuna kadar podyuma yaklaşmak istiyoruz. Çünkü önümüzdeki yıl şampiyonluk için savaşmak istiyoruz. Bu muhtemelen fazla iyimser bir hedef, ancak hayallerimizin seviyesi yüksek olmalı.”


Yorumlar

“McLaren: Seneye Şampiyonluk Savaşı Vermek İstiyoruz” için 28 yanıt

  1. Alonso bu sene tatilde sanırım. Aracı geliştirmediğine göre? Hani aracı pilotlar geliştirirmiş ya, ondan diyorum.

  2. Ne kadar gelişirseniz gelişin ancak ilk on içerisinde olabilirsiniz.Ferrari gelecek yıl şampiyonluğun malum takımdan sonraki en güçlü adayı onun bile işinin çok zor olduğunu düşünüyorum.Honda motorunun gelişiminin şampiyonluk için yeterli olacağı şu an için uzak ihtimal.

  3. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Konu dışı: Müzemizin önemli bir ziyaretçisi var. 😉

    https://twitter.com/McLarenF1/status/614117412846354433

  4. Bu araçta öyle bir performans artışını göremiyorum. Sezon başındakinden pek de ileride değilsiniz.

  5. mevcut durumdan her nekadar nefret etsemde, aracın aero paketinin iyi olduğunu düşünüyorum, motor sorununu çözdükleri anda bir anda ilk üçe gireceklerdir. Fakat şampiyonluk için bu yetecekmi orası oldukça zor…

  6. yavvaş ver, sonra dişlileri kırarsın 🙂

  7. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
    ForzaFerrariForzaFelipe

    Honda’nın fikrini almadan konuşmayın böyle.

  8. beyler hondaa kaç yıl arayla f1 geri dondü normal bu ama mclarn mercedele devam etseydi yinee 1. olamayacaktı. bunun icin 1 senesini boşa vereccek ama dondügü zaman da şamğiyon olarak donecek

  9. Seneye şampiyon yine merso olur. Adamlar iki yıldır motoru öyle bir geliştirdiler ki yetişmek artık mümkün değil. Bütün Honda fabrikası seferber olursa belki.

  10. konu dışı alonsonun onboard görüntüsü var madem nede yayınlanmaz ? bu fom ne iş yapar ?

    1. onboard değil bu takla barıyla arada rahat 20 30 cm olduğunu görebilirsin bence birisi fotoğrafı oradan çekti onboard gibi gözüküyor

      1. ilk başta bende öyle düşündüm ama sonra da görüntü yakınlaştırılmış olabilir diye düşündüm mesela bunu ben alıntı yaptım bu fotoya üsttki gibi yakınlaştırma yapabilirsin aynı kareyi yakalarsın hem birisi gelip neden takla barının oradan fotoğraf çeksin ?

        1. haklısın,benim hatam.araç kaza yaptığı için sağdaki küçük kanatçıklar kırılmış takla barı sandım onu bende ama gerçekten onboard varsa neden verilmiyor verilsinde şu tatavalar bitsin hiç değilse birde orda 2 araç kazadan sonra tam 1 kameranın önünde durdu o kameranın görüntüsü bile yeterli olur bence anlamak için yakındı baya 100 metre ya var ya yok saklamalarını anlayamıyorum

          1. aynen sadece bizim sitede değil yabancı f1 fanları da şu anda bunu tartışıyorlar hala 🙂

    2. şaka gibi yaa milletle dalga mı geçiyor bunar ? evet bu kesinlikle alonsonun onboard görüntüsü videosu çıktı ama şaka gibi bu linkteki videoda 5:17 den sonra alonsonun onboard görüntüsünüveriyorlar ekrana ama kazadan sonra alonso araçtan indikten sonra neden starttan itibaren vermiyorlar görüntüyü … ?

      https://vimeo.com/131794300

      1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
        Alonso.ElNano #València2012

        Geçen sene Chilton, Raikkonen’in lastiğini patlattığındada Fom görüntüleri yayınlamamayı tercih etmişti. Fom’un hatta yayıncıların bile elinde her türlü görüntü vardır. Ama anları tuhaf bir şekilde yayınlamıyorlar. Heralde kendilerine göre bir sebepleri var ki, bu on board görüntüleri yayınlamıyorlar. Şunu da söyliyeyim, bu saatten sonra Alonso’nun on board görüntüsü gelmez. Yayınlancak olsaydı zaten yarış anında veya yarış günü içerisinde yayınlanırdı.

        1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
          Alonso.ElNano #València2012

          bazı anları*, yayınlamamayı tercih ediyorlar*

        2. tamam da o zaman kaza bundan oldu şundan oldu demek ne kadar doğru olur ? herkes ilk gördüğünde temas olduğunu düşünmedi mi ? evet düşündü ee kamera görüntüleri de var ama neler olduğunu göstermiyorlar bu tuhaflık değil saçmalık aptallık salaklık adına ne dersen de böyle birşey olamaz …

          1. Bence adamlar bilerek yayınlamıyor. Sonuçta bu Kazanın sebebini gösterirlerse bu yarışta geriye konuşulacak birşey kalmayacak. 1 ve 2 yarış başlamadan belliydi 3 de hemen hemen belli. Ee yarıştan sonra ne konuşacaklar. F1 e olan ilgiyi sanırım bu şekilde şekilde canlı tutmaya çalışıyorlar. Ama maalesef aşırı fanatikler bu Kazayı F1 olarak değilde benim pilot senin pilotu döver olarak tartışıyor be bu da f1 e faydadan çok zarar veriyor.

          2. Onur Gentas avatarı

            Alonso dışında arkadan gelen araçlarında onboard görüntülerini vermiyorlar. F1 ilginç bir hal almaya başladı.

            1. burda kimi ve ricciardodan onboard görüntü var ama ric başlarda yakın olsada kaza anında geride kalıyor kasıtlı olarak verilmediğini düşünüyorum ben görüntülerin saçma ötesi bişeyler dönüyor … buttnun kamerası da olabilir mesela ama vermiyorlar ..

              https://vid.me/JIJ7

      2. Belli ki gizlenmek istenen bir şey var ve gösterilmiyor. Aynısı testlerde de olmuştu. Anlayan anladı artık, şu görüntüyle birlikte hiç şüphem kalmadı.

  11. Takımıma kızsamda aldıkları riskden dolayı hala tebrik ediyorum bir risk aldılar ve herşeye sıfırdan başladılar. Ancak eğer sıfır takımı pozitif tutup taraftarın umudunu kırmamak için bu saçma açıklamaları yapıyorlarsa daha fazla zarara uğrarlar. İnşallah bu açıklamaları yaparken motora güveniyorlardır ve piste yansıtamadıkları bir güç vardır yoksa ve sezonun geri kalanında böyle devam edilirse ve gelecek yıllarda McLaren Mercedes motoruna geçip fabrika takımı bile olsa kendini toparlayamaz.

  12. Bizimkisi artık şöyle oldu
    Hayaller ; şampiyonluk savaşı
    Gerçekler ; yarışı bitirdim ha bitircem ahanda yine yolda kaldık 😀

  13. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Konu dışı: Britanya tahminlerine 2013 Macaristan Gp’sinin fotografini koymussunuz. @abdullah-celik

  14. Yusuf Hitay avatarı

    önce yarışları bitirin de.

  15. seneye sampiyonluk için savaşacak takım en az ilk 5 de hatta ilk 3 de olması lazım da ferrari bile bu yıl bunu tam olarak yapamıyor da

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir